Γενική

«Λιμνίο… Οφθαλμών»

Εξαιρετική δουλειά έκανε η υπηρεσία πρασίνου του Δήμου στο λιμνίο της πόλης, το οποίο πλέον αποτελεί «όαση» ξεκούρασης και αναψυχής για τους Ξανθιώτες.
Η αρμόδια υπηρεσία προέβη στις απαραίτητες παρεμβάσεις, όπως στο κλάδεμα των δέντρων και στο «σουλούπωμα» των φυτών, οι οποίες ανέδειξαν το χώρο σε «χάρμα οφθαλμών».
Το κλάδεμα των μεγάλων δέντρων πραγματοποιήθηκε με μεγάλη προσοχή, ούτως ώστε να μην τα βλάψει, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις τέθηκε σε κίνδυνο και η σωματική ακεραιότητα των υπαλλήλων.
Μπράβο στην υπηρεσία!

Τροχαίο στο κέντρο της Ξάνθης

Τροχαίο ατύχημα έγινε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής στη διασταύρωση των οδών Μιχαήλ Καραολή και Τσιμισκή.
Αυτοκίνητο κατευθυνόμενο προς την κεντρική πλατεία συγκρούστηκε με μηχανάκι, το οποίο κατευθυνόταν προς την πλατεία Μπαλτατζή.
Όταν το αμάξι, στην προσπάθειά του να στρίψει στην οδό Τσιμισκή, χτύπησε τη μηχανή μικρού κυβισμού, με αποτέλεσμα ο οδηγός να σπάσει το χέρι του, ενώ το μηχανάκι καταστράφηκε.
Οι συγκεκριμένοι φωτεινοί σηματοδότες ανάβουν ταυτόχρονα πράσινο, με παραχώρηση προτεραιότητας στους κατευθυνόμενους προς την πλατεία Μπαλτατζή, αφού αυτοί που στρίβουν προς Τσιμισκή έχουν αναβοσβηνόμενη πορτοκαλί ένδειξη.
Το σημείο είναι «βραχνάς» για πολλούς οδηγούς, οι οποίοι δε συμφωνούν με τον τρόπο λειτουργίας των φαναριών.
Οι αρμόδιοι πρέπει να επανεξετάσουν τη λειτουργία των φωτεινών σηματοδοτών.

Ιδού το νερό που πίνουμε

Γεμάτο χώμα και σκουριά είναι το κατά τα άλλα πόσιμο νερό, που φτάνει καθημερινά στις βρύσες των σπιτιών μας.
Δεν ξέρουμε ποιος ευθύνεται για αυτό και τι μας λένε για την ποιότητα του νερού, πάντως η παραπάνω φωτογραφία «μιλάει» από μόνη της.
Είναι αυτό που λένε: «Μια φωτογραφία αξίζει όσες χίλιες λέξεις».

Σχετικά Άρθρα