Γενική

Έγραψε ο Περιφερειακός Τύπος

Μπορεί ο ορεινός όγκος της Ροδόπης να μην έχει πρόσβαση στα ελληνικά κανάλια για μια κεραία που κοστίζει ελάχιστα, αλλά το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης επιμένει να κρατά το κανάλι των 70 ακριβοπληρωμένων δημοσιογράφων που προπαγανδίζουν τα έργα και τις ημέρες Του κάθε υπουργού, οποιαδήποτε κυβέρνησης. Άρχισαν όμως να το σκέφτονται σοβαρά σαν κυβέρνηση προκειμένου να αναστείλουν την λειτουργία του που θεωρείται ασύμφορη και χωρίς ουσιαστικό λόγο ύπαρξης. Εξάλλου τέτοιου είδους εκπομπές μπορούν να γυρίζονται με τα δεκάδες συνεργεία της ΕΡΤ που χρηματοδοτούνται από τον οβολό του απλού πολίτη μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Και λίγο οικονομία δεν θα έβλαπτε, μήπως και εξοικονομηθούν κάποιοι πόροι και για την πρόσβαση στα κανάλια στην παραμεθόρια επαρχία μας.
Χρόνος
Οκ, την Τρίτη συνεδρίαζε το δημοτικό συμβούλιο Κομοτηνής και ήταν κατανοητό λόγω και των εξελίξεων στη συνεδρίαση ότι δεν μπορούσε να παρίσταται κάποιος εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής, όπως και των λοιπών παρατάξεων. Το βράδυ της Δευτέρας, όμως, θα μπορούσε κάποιος να δώσει το «παρών» και να ακούσει την πολύ αξιόλογη δουλειά που έγινε από τους νέους καλλιτέχνες της πόλης μας, ειδικά από την Μαρία Περπερίδου για μια πιθανή μελλοντική συνεργασία με όλους αυτούς τους ανθρώπους.
Παρατηρητής
Η δημοτική αστυνομία θα ελέγχει τα διπλοπαρκαρίσματα, είπε ο δήμαρχος. Αμ. αυτή. της τροχαίας είναι δουλειά. Η δημοτική αστυνομία ελέγχει τους χώρους στάθμευσης που είναι ορισμένοι και αδειοδοτημένοι. Και θα έχουν και όπλο οι δημοτικοί τα αστυνομικοί… Και θα ελέγχουν, κατά τον δήμαρχο, τα διπλοπαρκαρίσματα… Θα σκοτωθούμε στην Κομοτηνή… Πάντως, αν όπως, είπε γίνει διώροφο υπόγειο παρκινγκ στο σημερινό στου «Παπανικολάου», θα είναι με καλή κίνηση.
Ελεύθερο Βήμα
Επιβεβαιώνεται η πληροφορία που δημοσιεύσαμε, ότι ο Δήμαρχος προχωρεί και μάλιστα άμεσα στην έκδοση της εφημερίδας του Δήμου Καβάλας. Θυμούνται οι αναγνώστες μας την απόφαση που είχε πάρει πριν από καιρό το Δημοτικό Συμβούλιο, γιατί οι δέκα καθημερινές και οι επτά εβδομαδιαίες εφημερίδες της Καβάλας δεν ήταν αρκετές για να ενημερώνονται οι δημότες. Και πρέπει, την ώρα που ο ίδιος ο Δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής υποστηρίζει ότι ο Δήμος έχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, να διαθέτει, οποιοδήποτε ποσό, για να κάνει την προπαγάνδα του. Άντε δεν θέλει να ακούσει τον Β. Λιόγκα, αλλά ούτε την Βάσω. Μιχαλάκογλου θέλει να ακούσει, που του είπαν την ίδια φράση, για «Άρτο και Θεάματα»
Καθημερινός τύπος
Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ υποστηρίζει ότι η κρίση δίνει στους εργοδότες την «ευκαιρία» που περίμεναν προκειμένου «να πετύχουν πάγιες επιδιώξεις τους για αποδήμηση των εργασιακών σχέσεων» και τονίζει ότι «η προστασία του εργαζομένου . αποτελεί πραγματικά κυβερνητική επιλογή.»
Η αγονία των εργαζομένων την 1η Μαΐου του 2009 ήταν η ανεργία, οι απολύσεις, η στέρηση του αναφαίρετου δικαιώματος στην εργασία, η αλλαγή των απαρχαιωμένων εργατικών νόμων της χώρας μας.
Νεάπολις
Το “τρίο Δράμα” της ΝΔ», «ο ξενύχτης Δαϊλάκης ο φλύαρος Τζίμας και η όμορφη Τότα», είχε την περασμένη Κυριακή μ’ ολοσέλιδο ρεπορτάζ για τα τεκταινόμενα στο Νεοδημοκρατικό στρατόπεδο στη Δράμα, εν όψει των βουλευτικών εκλογών η εφημερίδα Πρώτο θέμα»
Ξυράφι

Σχετικά Άρθρα