Γενική

«Κρατάμε τα παιδιά μας μακριά από τα ναρκωτικά»

Πετυχημένος ο 3 ος Γύρος Σταυρούπολης- Συμμετείχαν πολλοί νέοι από την ορεινή περιοχή

Με σύνθημα « ΝΑΙ στη Ζωή και την Άθληση, ΟΧΙ στα Ναρκωτικά» τα νιάτα της ακριτικής Σταυρούπολης Ξάνθης, πήραν μαζικά μέρος το μεσημέρι της Κυριακής στους Αγώνες Ανωμάλου Δρόμου «3 ος Γύρος Σταυρούπολης», παρουσία των τοπικών αρχών.
Προσφωνώντας τους αθλητές, ο παλιός δρομέας και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής δημοσιογράφος Τάσος Κοντογιαννίδης, τόνισε μεταξύ άλλων ότι: « Με τους αγώνες αυτούς επιδιώκουμε να φέρουμε κοντά στον αθλητισμό τα νέα παιδιά, αλλά και άτομα κάθε ηλικίας. Στόχος μας είναι, πρόσθεσε, να τα κρατήσουμε μακριά από τη μάστιγα των ναρκωτικών αλλά και τις έξεις που πλήττουν το πνεύμα και φθείρουν το σώμα του ανθρώπου».
Διοργανωτές των αγώνων ήταν ο Δήμος Σταυρούπολης, και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Σταυρούπολης, Κομνηνών και Καρυοφύτου. Οι αθλητές έτρεξαν σε δύο αποστάσεις με τα εξής αποτελέσματα:
1.000 μ. Βύρων Σιάρκος ( μαθ. Δημ. Σχολ.) Ρίτα Γκουτσάϊ (μαθ. Δημ. Σχολ)
3.000μ. Αδάμ Αραμπ ( μαθ. Γυμν.) Ευαγγελία Παλαιολόγου (μαθ. Γυμν.)
3.000μ. Αλέξανδρος Εκιτσίδης (μαθ. Λυκ.)
3. 000μ. Σάββας Ασικίδης (κατ. Ανδρών)
Στους πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας απονεμήθηκαν κύπελλα και μετάλλια. Στους δεύτερους και τρίτους νικητές μετάλλια και διπλώματα και σε όσους πήραν μέρος και τερμάτισαν αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο.

Σχετικά Άρθρα