Γενική

Κανένα στοιχείο στην δικογραφία για τον δικό μας Αλέκο

Αλέκος Κοντός: «Δεν ζήτησαν οι δικαστικοί να πάει η δικογραφία στη Βουλή»

Ο Ξανθιώτης πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, μιλώντας σε πλειάδα Αθηναϊκών μέσων χθες το πρωί, υποστήριξε ότι στα διαβιβαστικά έγγραφα της δικογραφίας που οι δύο δικαστικοί έστειλαν στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου δεν υπάρχει κανένα νέο στοιχείο για την εμπλοκή υπουργών στην υπόθεση Βατοπαιδίου και ότι οι ίδιοι δεν ζητούν να πάει ο φάκελος στη Βουλή.
Στο μεταξύ, ο πρώην υπουργός Αλέξανδρος Κοντός επιβεβαίωσε ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Σανιδά, στη διάρκεια της οποίας ζήτησε από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, εάν υπάρχει κάποιο στοιχείο γι αυτόν στη δικογραφία, να την αποστείλει στη Βουλή. Ο κ. Σανιδάς απάντησε στον πρώην υπουργό πως δεν υπάρχει τίποτα τόσο γι αυτόν όσο και για κανένα άλλο μέλος της κυβέρνησης, και κατόπιν αυτού δεν μπορεί να στείλει τη δικογραφία στη Βουλή.
Ο πρώην υπουργός εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος στις εκλογές, καθώς, όπως είπε, είναι αθώος και «έδωσε τον καλύτερο εαυτό» του για την πατρίδα και τους αγρότες στη διάρκεια της θητείας του.
Αναφερόμενος σε συναδέλφους του από τη Ν.Δ που ζητούν να μην είναι υποψήφιοι πολιτικοί το όνομα των οποίων ενεπλάκη στην υπόθεση Βατοπεδίου, είπε πως κάποιοι νιώθουν ανασφάλεια για την έδρα τους και ζήτησε να μην ριχτούν στην πυρά αθώοι άνθρωποι. Πρόσθεσε ότι σε περίπτωση που κάποιοι βάλουν τέτοιο θέμα στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της Ν.Δ, ο ίδιος θα μιλήσει και θα υπερασπιστεί τον εαυτό του και τις θέσεις του.

Σχετικά Άρθρα