Γενική

Πυρκαγιές σε αυτοκίνητα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε αυτοκίνητο επί της οδού Μ. Καραολή και Κουγιουμτζόγλου στην Ξάνθη, ενώ βρισκόταν εν κινήσει. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο χώρο της μηχανής, με αποτέλεσμα να υποστούν ζημιές ηλεκτρολογικά και μηχανολογικά εξαρτήματα στο χώρο του κινητήρα και να αλλοιωθεί ο χρωματισμός του καπό της μηχανής. Την πυρκαγιά έσβησε η Π.Υ. Ξάνθης Ως πιθανή αιτία της πυρκαγιάς θεωρείται το βραχυκύκλωμα ηλεκτρικών καλωδίων στον χώρο της μηχανής. Ενεργείται προανάκριση.
Εξάλλου, πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο επί της οδού
Στενημάχου 23. Από την πυρκαγιά υπέστησαν ζημιές ο χώρος της μηχανής, το μπροστινό ελαστικό επίσωτρο και ρυπάνθηκε ο χώρος των επιβατών του οχήματος .
Την πυρκαγιά έσβησε η Π. Υ. Ξάνθης. Για τα ακριβή αίτια του συμβάντος ενεργείται προανάκριση.
Ακόμη μία πυρκαγιά σε σταθμευμένο αυτοκίνητο επί της οδού Πλαταιών 1. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο πίσω μέρος του οχήματος και συγκεκριμένα στο πίσω αριστερό ελαστικό επίσωτρο όπου και ευρέθη αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός (γκαζάκι). Από την δηλωθείσα πυρκαγιά καταστράφηκε ολοσχερώς το εσωτερικό μέρος των επιβατών και του χώρου αποσκευών του αυτοκινήτου και ένα
ελαστικό επίσωτρο. Ενώ λόγω της θερμοκρασίας έσπασαν τα δύο τζάμια του οχήματος . Την πυρκαγιά έσβησε η Π.Υ. Ξάνθης. Προανάκριση επελήφθη το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης.

Σχετικά Άρθρα