Γενική

Ατύχημα με έναν τετράχρονο

Με λύπη διάβασα χτες το αστυνομικό δελτίο και τον 33 χρόνο που χτύπησε σοβαρά έναν μικρό τετράχρονο παιδί και εκείνο είναι σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο Αλεξανδρουπόλεως. Να σημειώσω πως οι οδηγοί καθημερινά στην πόλη μας επιδίδονται σε έναν αγώνα ράλι λες και άμα φτάσουν δύο λεπτά αργότερα κάτι θα γίνει και άμα είναι και πρωί δεν κοιτούν ούτε δεξιά ούτε αριστερά. Αυτό το περιστατικό που έγινε την Τρίτη το μεσιμέρι μου θύμισε και άλλα παλαιότερα περιστατικά όπου είχαμε και θανάσιμούς τραυματισμούς παιδιών από -να μην πω- ασυνειδήτους οδηγούς να πω απρόσεκτους οδηγούς. Τα πολύ μικρά παιδιά κινδυνεύουν καθημερινά στον δρόμο και πρέπει να πάντα να είναι υπό συνοδεία στο σχολείο, στον μπακάλη γενικά όπου διασχίζουν δρόμους. Εύχομαι ο μικρός να γυρίσει υγιής και δυνατός για να ξαναπαίξει με τους φίλους του.

Συνεργάτης της εφημερίδα μας διαθέτει μετεωρολογικό σταθμό

Ο συνεργάτης της εφημερίδας μας Νίκος Βιδάλης, διαθέτει στο σπίτι του μετεωρολογικό σταθμό. Και μάλιστα μπορεί να κάνει και ασφαλείς προγνώσεις του καιρού. Ήδη όπως έχω μάθει περιμένει από την Ιταλία ένα νέο σύγχρονο σύστημα μετεωρολογικού σταθμού που θα μπορεί ακόμη να κάνει πιο ασφαλείας προγνώσεις. Ήδη μέσα από την εφημερίδα μας, μας δίνει καθημερινά το δικό του μετεωρολογικό δελτίο που δεν απέχει από τα Αθηναϊκά.
Νίκο άντε και εις ανώτερα!

Το Arte Legno

Ανακαινίζετε ή κάνετε νέο σπίτι; Μια βόλτα από το Arte Legno θα σας πείσει για την ποιότητα και την εξυπηρέτηση των επίπλων που διαθέτει.
Για κουζίνες, ηλεκτρικά είδη, λευκά είδη, έπιπλα γραφείου, υαλικά και ξενοδοχειακά έπιπλα προτιμήστε το Arte Legno στο 2 ο χιλιόμετρο Ξάνθης καβάλας (500 μέτρα από την στροφή της Τράπεζας Πειραιώς)

Σχετικά Άρθρα