Γενική

ΡαδιόΦΟΝΟ

Σημείο καρμανιόλα αποτελεί πλέον η παράκαμψη της Ξάνθης, στο σημείο της εισόδου της πόλης, από την πλευρά της Καβάλας, λίγο μετά τα φανάρια της βιομηχανικής ζώνης, αφού συχνά- πυκνά σημειώνονται ατυχήματα. Την Παρασκευή 3 Απριλίου ένα όχημα ερχόμενο από τη μεριά της εθνικής οδού Ξάνθης- Λάγους, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, όταν κάποιος βιαστικός οδηγός του «έκοψε» το δρόμο.
Το αυτοκίνητο ύστερα από 2- 3 τούμπες, κατέληξε στο διπλανό χωράφι. Ευτυχώς η νεαρή οδηγός του οχήματος «είχε άγιο», αφού δεν τραυματίστηκε.
Στο σημείο έσπευσε αμέσως η τροχαία Ξάνθης, καθώς και ασθενοφόρο, το οποίο όμως δε χρειάστηκε να επέμβει.
Οι αρμόδιες υπηρεσίες ας πράξουν αναλόγως, γιατί κάποια στιγμή θα θρηνήσουμε και θύματα.
Εκνευριστική πλέον έχει γίνει η κατάσταση στην πόλη με τα «παιδιά των φαναριών». Καθημερινά δεκάδες επαίτες και καθαριστές «παρμπρίζ» ξεχύνονται στα σημεία όπου υπάρχουν φωτεινοί σηματοδότες, οι οποίοι μάλιστα όχι μόνο επαιτούν, αλλά και απαιτούν.
Οι οδηγοί πλέον έχουν αγανακτήσει από αυτήν την κατάσταση, αφού συνεχώς κινούνται μέσα στα αυτοκίνητα, χωρίς να προσέχουν, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν όχι μόνο οι ίδιοι, αλλά και οι οδηγοί, οι οποίοι «θα βρουν τον μπελά τους».
Πιο στενά θα γίνουν τα πεζοδρόμια στην οδό Τσιμισκή, ανάμεσα στη Μιχαήλ Καραολή και στην 28 ης Οκτωβρίου. Ο δήμος θα προβεί στο στένεμα των πεζοδρομίων, αφού λόγω των παρκαρισμένων αυτοκινήτων στο δρόμο και στις δύο μεριές, η διεξαγωγή της κυκλοφορίας γίνεται μετά δυσκολίας.
Ράβε ξήλωνε με λίγα λόγια.

Σχετικά Άρθρα