Γενική

ΡαδιόΦΟΝΟ

Γράφει ο Νίκος Βιδάλης

Δώρον άδωρον οι αλλαγές της κυκλοφορίας, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στους δρόμους της περιοχής των 12 Αποστόλων.
Παρά την προσπάθεια της τροχαίας Ξάνθης για τη διευκόλυνση των οδηγών, οι νέες πινακίδες που τοποθετήθηκαν, δε συγκινούν τους διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι κινούνται… αλά παλαιά.
Πολλές φορές μάλιστα, οι προσεκτικοί οδηγοί κινδυνεύουν από τους απρόσεκτους, οι οποίοι δε συμμορφώνονται στις νέες προτεραιότητες.
Η προτεραιότητα, της προτεραιότητας… Ω προτεραιότητα.

Η προχθεσινή πανελλαδική απεργία είχε μεγάλη επιτυχία, με το σύνολο των εργαζομένων των δημόσιων υπηρεσιών και των τραπεζών να συμμετέχουν σε αυτήν. Φυσικά για τους εργαζομένους των περισσότερων ιδιωτικών επιχειρήσεων, ούτε λόγος.
Κανονικά στις θέσεις τους. Αν μπορούσαν ας έκαναν και αλλιώς.
Την επόμενη μέρα, έπρεπε να μάθουν τις ώρες που λειτουργεί ο ΟΑΕΔ.

Τέσσερις μετεωρολογικούς σταθμούς on- line έχει πλέον η Ξάνθη. Ο ένας είναι στο βιολογικό καθαρισμό, ο οποίος ανήκει στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, ενώ οι άλλοι 3 ανήκουν σε ιδιώτες και βρίσκονται ένας στο κέντρο της Ξάνθης, ένας στην περιοχή Πανοράματος και ο τρίτος στον οικισμό του Πετεινού.
Οι Ξανθιώτες πλέον μπορούν να δουν όποτε θέλουν όχι μόνο τη θερμοκρασία σε πραγματικό χρόνο, αλλά και την υγρασία, την ένταση και τη διεύθυνση του ανέμου, καθώς και το ύψος βροχόπτωσης σε χιλιοστά (mm).
Οι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν παρά να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.metar.gr, επιλέγοντας στη συνέχεια «Πίνακας σταθμών» και τέλος «Τρέχουσες παρατηρήσεις».

Σχετικά Άρθρα