Γενική

Καλή σας ημέρα φίλες και φίλοι της στήλης Ζέπελιν

Μη νομίζετε πως είναι εύκολο να ζούμε στην μικρή μας πόλη την Ξάνθη.

Ως οδηγοί όλοι αντιμετωπίζουμε προβλήματα. Ένα τέτοιο παρουσιάσθηκε μπροστά μου την Τετάρτη το απόγευμα με μια τεράστια νταλίκα που ήθελε να στρίψει από την Πραξιτέλους και να ανηφορίσει την Περικλέους.

Για καλή μας τύχη η νταλίκα με λίγη καθυστέρηση και αρκετά πίσω μπρος πέρασε, γιατί ευτυχώς δεν είχε πολλά παρκαρισμένα αυτοκίνητα στην στροφή

Αλλά οι οδηγοί που περίμεναν από πίσω στο φανάρι να περάσουν μαρτύρησαν…

Στην φωτογραφία η νταλίκα προσπαθεί να στρίψει…

Ένα άλλο μικρό κυκλοφοριακό πρόβλημα δημιουργήθηκε τις πρωινές ώρες της Τρίτης στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου με μια ιδιωτική εταιρία που κάνει έργα για το δίκτυό της. Ήταν που ήταν στενός ο δρόμος και διπλής κυκλοφορίας στο σημείο με τα έργα αυτά ήρθε και έδεσε…

Εγώ προσωπικά είμαι υπέρ της αναπλάσεως του Λιμνίου Ξάνθης που για πολλά χρόνια μένει αναξιοποίητο, και πολλοί Ξανθιώτες είναι αυτοί που το επισκέπτονται για βόλτα και αναψυχή.
Από όσο ξέω το σημείο αυτό ήταν να ενταχτεί σε ένα Ευρωπαϊκό πρόγραμμα ανάπλασης πρασίνου από τον Δήμο Ξάνθης. Αυτό είχε ανακοινωθεί πριν από περίπου ενάμιση χρόνο αλλά ακόμη δεν έγινε τίποτα.
Είναι κρίμα ένας τέτοιος χώρος να μένει ανεκμετάλλευτος την ώρα που τα πάρκα της πόλης μας είναι λιγοστά και πολλά σχολεία το χρησιμοποιούν ως χώρο σχολικής εκδρομής…Περιμένουμε την απάντηση του Δημάρχου.

Καλή σας Ημέρα τα λέμε
Μαίρη Δαληκριάδου

Σχετικά Άρθρα