Γενική

Το νέο Δ.Σ. της Ενώσεως Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Ξάνθης για την τρέχουσα τριετία

Όταν προ καιρού ρώτησαν γνωστό για το χιούμορ του δημοσιογράφο του Αθηναϊκού τύπου αν θεωρεί ότι πρέπει να πραγματοποιηθεί κάποια νέα θεσμική αλλαγή σε κάποιο διοικητικό δημοσιογραφικό όργανο απάντησε:
«Κύριοι πειράματα θα κάνουμε τώρα»;
Παρόμοια σκέψη επικράτησε όπως δείχνουν τα γεγονότα και στην εκλογή του νέου Δ.Σ. Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Ξάνθης. Οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Δ.Σ. της Ενώσεως διεξήχθησαν την Κυριακή 22 Μαρτίου στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ξάνθης, ευγενώς προσφερθείσα από το Δ Σώμα Στρατού.
Το αποτέλεσμα της εν θέματι ψηφοφορίας ήταν ότι: Εκλέχθηκε εκ νέου το ίδιο συμβούλιο της προηγούμενης περιόδου. Αυτό μας κάνει να συμπεράνουμε ότι: το Δ.Σ. των Εφέδρων Αξιωματικών Ξάνθης, εκτέλεσε ορθά το κοινωνικό του καθήκον.
Οι Έφεδροι Αξιωματικοί σε περίοδο πολέμου με αυταπάρνηση και ηρωισμό πολέμησαν για τα Εθνικά μας ιδανικά και την ελευθερία της πατρίδας μας. Αλλά και σε περίοδο ειρήνης οι Έφεδροι Αξιωματικοί αποτελούν σημαντική οντότητα της ελληνικής κοινωνίας. Σε όλες τις εκφάνσεις: του πολιτισμού και της κοινωνικής δραστηριότητας.
Εμείς, ευχόμαστε το νεοεκλεγέν Δ.Σ. των Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Ξάνθης, να συνεχίσει το αξιόλογο κοινωνικό του έργο με γνώμονα την αξιοκρατία- την αρετή και την κοινωνική δικαιοσύνη.

Μενέλαος Καρυωτάκης

Σχετικά Άρθρα