Γενική

Εξελίξεις για τους πρώην εργαζόμενους της ΣΕΒΑΘ

Στην Αθήνα θα μεταβούν ο Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων Δ. Αραμπατζής και ο δικηγόρος Θ. Καλαϊτζής

Στην Αθήνα θα βρεθούν την ερχόμενη Τετάρτη 1 Απριλίου ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της ΣΕΒΑΘ κ. Δημήτρης Αραμπατζής και ο Δικηγόρος κ. Θεολόγος Καλαϊτζής και συγκεκριμένα θα έχουν συναντήσεις στα Υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομίας προκειμένου να συζητήσουν το λήξαν θέμα των πρώην εργαζομένων που βρίσκονται κοντά στη συνταξιοδότηση.
Είναι ένα θέμα που συζητήθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Δευτέρα και έγινε σαφές από τον Πρόεδρο του σώματος αλλά και από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΑΠΑΞ κ. Καλαϊτζή ότι 29 θα εργαστούν στο Δήμο Ξάνθης και στους περιφερειακούς Δήμους. Επίσης οι δύο άνδρες θα επιχειρήσουν συναντήσεις προκειμένου να διευθετηθεί το θέμα της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για όλους τους άλλους εργαζόμενους (που θα απορροφηθούν από την Περιφέρεια ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης) οι οποίοι αγωνιούν καθημερινά για το μέλλον τους, καθώς έχει περάσει αρκετός καιρός και επιθυμούν να εργάζονται και πάλι για την επιβίωση των ίδιων και των οικογενειών τους.
Εξάλλου, μετά από αίτημα της Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων που έγινε χθες το πρωί στο εργατικό κέντρο Ξάνθης, ο εκπρόσωπος του σωματείου τους κ. Δημήτρης Αραμπατζής, στις 3 Απριλίου θα παραβρεθεί στη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΣΕΒΑΘ ΑΒΕ και θα ζητήσει να μην υπάρξει απαλλαγή των εκκαθαριστών από νομικής φύσεως θέματα.

Σχετικά Άρθρα