Γενική

Συγκινητική ανταπόκριση νέων μουσουλμάνων της Παλαιάς Χρύσας

Συγκεντρώθηκαν πάνω από 50 φιάλες αίμα μετά από το κάλεσμα του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Η ΑΓΑΠΗ
Για τρίτη συνεχόμενη φορά οι νέοι μουσουλμάνοι αιμοδότες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών νομού Ξάνθης «Η Αγάπη» και συγκεκριμένα την Παρασκευή 21 Μαρτίου έδωσαν αίμα για τις ανάγκες συμπολιτών μας. Ο χώρος διεξαγωγής της αιμοδοσίας ορίσθηκε το μειονοτικό σχολείο Παλαιάς Χρύσας. Η ανταπόκριση ήταν πολύ μεγάλη, με τις φιάλες να έχουν ξεπεράσει τις 50.
Ακολουθεί το ευχαριστήριο που έστειλε ο σύλλογος:
Ευχαριστήριο Αιμοδοσίας στην Παλιά Χρύσα
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ» ευχαριστεί όσους συμμετείχαν στην αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στην Παλιά Χρύσα το απόγευμα της Παρασκευής 20 Μαρτίου.
Ευχαριστούμε τους 53 νέους ανθρώπους που προσφέρανε το αίμα τους με περισσή χαρά όπως παρατηρήσανε όσοι ήτανε παρόντες. Ευχαριστούμε τον ιμάμη της Χρύσας που με τις συνεχείς εκκλήσεις του μέσω των μεγαφώνων προσπάθησε να ευαισθητοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερους πιστούς. Ευχαριστούμε τον διευθυντή του μειονοτικού σχολείου Παλιάς Χρύσας κ. Ορχάν Καπζά για όλες τις διευκολύνσεις τις οποίες μας παρείχε. Ευχαριστούμε τέλος και τον βουλευτή Ξάνθης κ. Μάντατζη Τσετίν που ως μέλος και ο ίδιος του Συλλόγου μας «προσέφερε» το αίμα του μαζί με τους νέους του οικισμού δίνοντας το παράδειγμα ότι όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε τους άγνωστους πάσχοντες συνανθρώπους μας , χριστιανούς και μουσουλμάνους , που δοκιμάζονται στο κρεβάτι του πόνου.
Για το Δ.Σ. Ο Πρόεδρος Ιωάννης Χαρ. Παπαχρόνης
Ο Γεν. Γραμματέας Κωνσταντίνος Αθ. Σιωπίδης

Μαίρη Δαληκριάδου

Σχετικά Άρθρα