Γενική

Δεν χρειάζεται να σβήσουν τα φώτα στην Μιχ. Βόγδου. Σβηστά είναι εδώ και καιρό!!!

Από τα κεντρικά της Ρηγίλλης μας ενημέρωσαν ότι η Νέα Δημοκρατία συμμετέχει στην παγκόσμια προσπάθεια για εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, στην πρωτοβουλία της «ΩΡΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ», την Παγκόσμια δράση του WWF ενάντια στην Κλιματική Αλλαγή.
Στο πλαίσιο της συμμετοχής της τα γραφεία του Κόμματος σε ολόκληρη τη χώρα θα διακόψουν το φωτισμό τους το Σάββατο 28 Μαρτίου από τις 20:30 μέχρι τις 21:30.
Με αυτήν την ευκαιρία, η Ν.Δ. εκφράζει και την ικανοποίησή της για το γεγονός ότι η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση της κινητοποίησης παγκοσμίως. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει την ιδιαίτερη ευαισθησία των Ελλήνων σε ζητήματα προστασίας του Περιβάλλοντος. Ταυτόχρονα στέλνει μήνυμα και στους πολίτες καθώς γίνεται σε όλους σαφές το πόσο αποτελεσματική μπορεί να γίνει η κοινή απόφαση όλων μας να συντονίσουμε τη δράση μας, προς την κατεύθυνση κοινών στόχων.
Πάντως αυτή η εγκύκλιος δεν φαίνεται να έχει καμία εφαρμογή στα γραφεία της ΝΟΔΕ ΝΔ Ξάνθης στην οδό Μιχ. Βόγδου μιας και τα φώτα στα γραφεία της Ν.Δ. Ξάνθης είναι συνήθως κλειστά. (Και κυριολεκτικά και μεταφορικά).

Σχετικά Άρθρα