Γενική

Προσωπικό ή πολιτικό το θέμα;

Απάντηση Θ. Καλαϊτζή στον Χ. Πούλιο

Αν και ποτέ δεν θέλει να απαντά σε προσωπικές επιθέσεις που δέχεται και στα 23 χρόνια της πολιτικής του ενασχόλησης με το Δήμο Ξάνθης και τα κοινά δεν το έκανε ποτέ, εντούτοις- όπως αναφέρει στην απάντηση του προς τα ΜΜΕ- η τακτική του κου Πούλιου, του επικεφαλής του Συνδυασμού «ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ» τον αναγκάζει να το πράξει, «θέλοντας έτσι να δώσει και μία ξεκάθαρη απάντηση σε όλους αυτούς που δεν νοούν ότι στο Δήμο Ξάνθης κάνουμε πολιτική, ασκούμε πολιτική, είμαστε ανοιχτοί σε δημόσια κριτική, αλλά ποτέ δεν προσωποποιούμε τα θέματα και τις αντιπαραθέσεις».
Ο κ. Καλαϊτζής ρωτά ευθέως τον κ. Χρίστο Πούλιο:
«Το θέμα για τον ίδιο και την παράταξη που εκπροσωπεί, είναι η διαφάνεια στη λειτουργία του Δήμου και της ΕΑΠΑΞ ή ότι έχω μία μακρά θητεία- λόγω ακριβώς της εμπιστοσύνης που μου έχει επιδειχθεί- στην Ανώνυμη Εταιρία που είναι μέτοχος και ο Δήμος Ξάνθης»;
Ακολούθως ο κ. Καλαϊτζής αναφέρει: «Παρακολουθώ τον κο Πούλιο ότι βασική του επιδίωξη δεν είναι να ασκήσει μία εποικοδομητική αντιπολίτευση, με στόχο την καλυτέρευση του Δήμου και της ζωής των Δημοτών μας, αλλά να στοχοποιήσει συγκεκριμένα πρόσωπα- και μεταξύ αυτών και εμένα- προκειμένου από την απαξίωσή μου να κερδίσει (σ.σ. έτσι το φαντάζεται φαίνεται), περισσότερους ψήφους στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση.
Ενημερώνω τον κο Πούλιο ότι πολιτική με προσωπικές επιθέσεις, υποδηλώνει εμπάθεια και απορώ για τους λόγους, αν αυτή υπάρχει και υφίσταται στο μυαλό του ιδίου και της παράταξής του.
Δηλώνω προς πάσα κατεύθυνση ότι ο λαός της Ξάνθης μου έχει εμπιστευθεί και δια μέσω του Δημάρχου, θέσεις διαχείρισης της εξουσίας για να εξυπηρετώ τους συμπολίτες μου, έχω αποδείξει δε όλα αυτά τα χρόνια ότι δεν έκλεισα τις πόρτες των γραφείων που υπηρέτησα σε κανέναν, ανεξαρτήτου θρησκείας, κομματικής προέλευσης ή άλλης πολιτιστικής καταβολής.
Προτείνω στον κο Πούλιο να αναθεωρήσει τη στάση του απέναντι τόσο στο πρόσωπό μου όσο και απέναντι στο Δήμο, άλλως φοβάμαι ότι η απαξίωση θα είναι ολοκληρωτική στις επερχόμενες εκλογές.
Ο Δήμος δεν μπορεί να ταλανίζεται από δικομανείς και ανθρώπους που φαντάζονται ότι πίσω από κάθε ενέργεια κρύβεται και μία σκοπιμότητα.
Ο Δήμος πηγαίνει και θα συνεχίσει να πηγαίνει μπροστά, με αυτούς που ο λαός επιλέγει και δυστυχώς για τον κο Πούλιο είναι η παράταξή μας και θα είναι για πολλά χρόνια ακόμη»!
Τέλος ξεκαθαρίζει ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΑΠΑΞ ότι «αν συνεχιστεί να πλήττεται η τιμή και υπόληψή μου, δεν θα αφήσω τίποτε αναπάντητο, προστατεύοντας το θεσμό που εκπροσωπώ αλλά και την επαγγελματική- πολιτική μου θέση και στάση στην κοινωνία».
Όσο για τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς της δήλωσης του κου Πούλιου, απλά σημειώνει ότι ανήκουν στον συντάκτη τους και μόνο!

Σχετικά Άρθρα