Γενική

Με τον Παναγιώτη Γκουτζίδη στον πάγκο της Ξάνθης ο σημερινός αγώνας

Με ένα νέο πρόσωπο, αυτό του Παναγιώτη Γκουτζίδη στη θέση του προπονητή θα εμφανιστεί η Ξάνθη στον αγώνα με τον γειτονικό Πανθρακικό.
Με πολλούς βαθμούς διαφορά από τη 5 η θέση και μετά τον άδικο αποκλεισμό από το Κύπελλο- και άρα πλέον χωρίς άγχος για τη συνέχεια- η ομάδα της πόλης μας έχει την υποχρέωση απέναντι στους φιλάθλους της να χτυπήσει όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια και να γεμίσει το «σακούλι» με όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται.
Ο νέος προπονητής των Ξανθιωτών δε μπορεί να υπολογίζει στους Ραφαελ Γκρζελακ και Βίκτωρ Αγκάλι λόγω καρτών ενώ γίνεται αγώνα δρόμου από τους γιατρούς της ομάδας για να μπορέσει να δώσει το παρών ο Σπύρος Βάλλας. Επίσης μάλλον σίγουρη πρέπει να θεωρείται και η επιστροφή του Κώστα Φλίσκα.
Ο Εμίλιο Φερρέρα ο προπονητής του Πανθρακικού σε συνέντευξή του επισήμανε τις ιδιαιτερότητες ενός τοπικού ντέρμπυ και δήλωσε ότι οι δύο ομάδες της Θράκης μοιάζουν αφού παρουσιάζουν πολύ καλή αμυντική λειτουργία όμως και επιθετική δυστοκία αλλά παρ όλα αυτά ελπίζει να γίνει ένα καλό ματς. Ο Βέλγος προπονητής δε μπορεί να υπολογίζει στον Χαραλάμπους ενώ αμφίβολη θεωρείται και η συμμετοχή του Τροϊζέ.
Επίσημα ο Πανθρακικός δεν θα έχει τους φιλάθλους τους στον αγώνα της Κυριακής όμως είναι σίγουρο ότι φίλοι της γειτονικής ομάδας θα βρεθούν στης κερκίδες των Πηγαδίων. Αντίθετα η ομάδα μας θα έχει τη συμπαράσταση και μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων αφού ποδοσφαιριστές μας επισκέφτηκαν μέσα στην εβδομάδα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της πόλης μας και μοίρασαν προσκλήσεις.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί τη Κυριακή 8 Μαρτίου στις 19:00 και θα καλυφθεί ζωντανά από τη ΝΕΤ.

Σχετικά Άρθρα