Γενική

Αποστρατεύθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης

Με το βαθμό του ταξιάρχου (ε.α), ως ευδοκίμως τερματίσας την πολυετή θητεία του στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας αποστρατεύθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης κ. Παναγιώτης ΜΗΤΣΕΛΟΣ με απόφαση του Συμβουλίου Κρίσεων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.
Στο μήνυμα του τονίζει:
«Αναχωρώντας με την αίσθηση ότι κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια για την εκπλήρωση των καθηκόντων μου, αισθάνομαι την βαθιά υποχρέωση να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου στους κατοίκους του Νομού Ξάνθης και δημότες της πόλεως, τις θρησκευτικές, στρατιωτικές, πολιτικές και λοιπές αρχές για την πολύτιμη αρωγή και συμβολή τους στην εκτέλεση της αποστολής μας.
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλο το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό και τους συνοριακούς φύλακες για τη συνεργασία που αναπτύξαμε κατά τα τελευταία δύο έτη και να τους ευχηθώ ατομικά και συνολικά, υγεία, καλή επιτυχία και επίτευξη στόχων.
Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσουν να προσφέρουν στην τοπική κοινωνία της Ξάνθης τις άοκνες υπηρεσίες τους για το καλό και την ευημερία της πόλης και την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στους πολίτες.
Τέλος να ευχαριστήσω τα Μ. Μ. Ε. για τον αντικειμενικό και αποτελεσματικό τρόπο κάλυψης των αστυνομικών θεμάτων και για τη συμβολή τους στη βελτίωση της αμφίδρομης επικοινωνίας και σχέσης αστυνομίας και πολιτών».

Σχετικά Άρθρα