Γενική

Ξερό κλαδί έκοψε το νήμα της ζωής 57 χρονου μικροπωλητή στην Ξάνθη

Τον θάνατο βρήκε ένας μικροπωλητής από την Καβάλα στην προσπάθειά του να βγάλει το μεροκάματο την Τετάρτη το βράδυ στις 25.02.2009 και ώρα 18.50 στο Δημοτικό Πάρκο Ξάνθης. Συγκεκριμένα, βρισκόταν πίσω από τον πάγκο του- μία πρόχειρη κατασκευή- και έψηνε κουκουνάρες και λόγω των δυνατών ανέμων που έπνεαν έπεσε πάνω του ένα κλαδί μήκους 13 μέτρων, από ύψος 20 μέτρων περίπου.
Στην αρχή μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου εξέπνευσε κατά τη διαδρομή.
Η προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ξάνθης.
Κάθε χρόνο κατά την διάρκεια του καρναβαλιού ο Δήμος Ξάνθης στην προσπάθειά του να εξυπηρετηθούν οι επισκέπτες απ όλα τα μέρη της Ελλάδος αλλά και να τονώσει λίγο το μεροκάματο των μικροπωλητών δίνει άδειες και χώρο προς αυτούς.
Σε συνομιλία μας με νομικούς κύκλους της Ξάνθης βγαίνει ξεκάθαρα το συμπέρασμα οι ήταν ένα τυχαίο μη προβλέψιμο γεγονός, διότι δεν ήταν ξερό το δένδρο αλλά ένα κλωνάρι που βρισκόταν σε πάνω από είκοσι μέτρα ύψος, πάνω στο δένδρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δήμος Ξάνθης προσανατολίζεται να ελέγξει όλα τα δένδρα που βρίσκονται στην περιοχή του Λιμνίου.
Από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου επιβεβαιώθηκε ότι ο άτυχος συμπολίτης μας είχε άδεια να εγκατασταθεί σε εκείνον τον χώρο.
Οι μικροπωλητές της περιοχής συγκλονισμένοι ανέφεραν ότι ήταν μια κακιά στιγμή. «Σώθηκε το «λαδάκι» του», είπαν άλλοι.

Σχετικά Άρθρα