Γενική

Τι έγραψαν οι εφημερίδες της Ξάνθης

ΚΙ ενώ η ανασφάλεια κυριαρχεί στους πολίτες για τη ζωή και την περιουσία τους, από την άλλη, ακριβώς επειδή τα Σώματα Ασφαλείας δεν είναι σε θέση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εκεί που πρέπει, καταφεύγουν σε κάτι άλλο. Τα επισημαίνουμε και καλούμε τον Αστυνομικό Διευθυντή να τα λάβει υπ’ όψιν του. Ποια είναι αυτά; Πρόκειται για την ανάρμοστη έως προσβλητική συμπεριφορά ορισμένων αστυνομικών προς τους πολίτες. Ακόμη, εμφανίσθηκε και συμπεριφορά μάγκικη, απαξιωτική και απειλητική. Όλα αυτά θα πρέπει να σταματήσουν αμέσως γιατί και παράνομα είναι αλλά και δεν προσφέρουν στην καλλιέργεια θετικού κλίματος προς τους πολίτες που ζητά ο Αρχηγός και ο Διευθυντής Ξάν­θης.
Οι μαγκιές, οι τσαμπουκάδες και οι υπερβολές θα πρέπει να κοπούν μαχαίρι. Δεν τους πληρώνει ο λαός τους αστυνομικούς γι’ αυτούς τους λόγους, κι ας μη γυρίζουν τις μνήμες στη Χουντική περί οδο.
Εμπρός

Αλλά και η ρήξη του εκδότη του «Μ» με τον Πρώην υπουργό Κοντό Αλέξανδρο, φαίνεται πως «βαθαίνει» μέρα με τη μέρα και περισσότερο…και ουδείς μπορεί να προβλέψει την συνέχεια. Χθες για μια ακόμη φορά πάντως ο Π. Παπαδόπουλος, κάλεσε τον κ. Κοντό να τον αντιμετωπίσει στα Ποινικά δικαστήρια, ζητώντας την άρση της βουλευτικής του ασυλίας, ενώ τον κατηγόρησε ευθέως για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται την προσωπική του υπόθεση και «πιέζει» την Κυβέρνηση να τον συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της.

‘ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ διάσταση για τις αγωγές που κατέθεσε το γνωστό «δίδυμο» Εφραίμ – Αρσένιος κατά του «Μ» και του εκδότη του Πάνου Παπαδόπουλου με τον δικηγόρο τους Στέργιο Γιαλάογλου, απαιτώντας την προσωποκράτηση του και 600.000 Ευρώ χρηματική αποζημίωση. Οι ενάγοντες στις αγωγές τους λένε ότι «τα χρήματα που θα εισπράξουν θα τα καταθέσουν για το Ψυχολογικό Κέντρο και στο Γηροκομείο ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΙ με τρόπο αυτό τα δυο ιδρύματα δεν θέλουν φυσικό «χαραμικα λεφτά βρίσκονται ο Μητροπολίτης Ξανθής κ Παντελεημων ο δικηγόρος και δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Ξυνιδης. μπροστάρηδες στις κινητοποιήσεις των καλόγερων «μπίζνεσμαν» στη περιοχή μας.
Μαχητής

Προσοχή. Προσοχή· Η γνωστή σε όλους τους Έλληνες για τις ιδιότητες της σε θέματα εξαφάνισης, Αγγελική Νικολούλη να προσέλθει στην Ξάνθη προκειμένου να εντοπίσει την αλήθεια σχετικά με την πληρότητα των Ξενοδοχείων κατά την διάρκεια των ΘΛΕ. Θα πρέπει να υπάρξουν εμπεριστατωμένες έρευνες μην τυχών και μπερδευτούμε πάλι, γιατί πιστεύω πως άλλο μπέρδεμα δεν σηκώνει ο εγκέφαλος μας.
Φωνή της Ξάνθης

Συνεχίζει τα «μυστικά δείπνα» (που κάθε άλλο παρά μυστικά είναι) ο Αλέκος Κοντός με κύκλους άλλοτε δημοτικούς, άλλοτε νομαρχιακούς, άλλοτε επιμελητηριακούς, άλλοτε εμποροεπαγγελματικούς και λοιπούς… Θεωρώντας σίγουρη την εκ νέου συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ., προσπαθεί παράλληλα με την καταμέτρηση των δυνάμεων του, να δημιουργήσει και νέους «θώκους» κάνοντας νέες συνεργασίες… Δεν είναι κακό, ένας πολιτικός να ανασυντάσσεται κατ’ αυτή την έννοια, αλλά σίγουρα το περιβάλλον δεν είναι τόσο «γόνιμο» όσο θα ήταν διατηρώντας την υπουργική του ιδιότητα…
Θράκη

Διαβάζοντας τις δηλώσεις του κ. Αγκόρτζα ως εκπρόσωπος των ξενοδόχων, αλλά και την διάψευση του Νομάρχη πραγματικά δεν ήξερα τι να πιστέψω.
Αγώνας

Σχετικά Άρθρα