Γενική

Τι έγραψαν οι εφημερίδες της Ξάνθης

Μπράβο Νομάρχη για το ΔΩΡΕΑΝ πάρκινγκ! κι όχι μόνο οι γκρίνιες και τα κακά, αλλά και τα θετικά.Όπως καταγγείλαμε τις «μπάρες» του κ.Παυλίδη, έτσι σήμερα του λέμε ΜΠΡΑΒΟ για το ιδιωτικό πάρκινγκ που δημιούργησε στο πρώην Γκαίρινγκ (απέναντι από το ΙΚΑ), προκειμένου να δώσει την δυνατότητα
στον πολίτη να παρκάρει, να πηγαίνει για ψώνια και να επιστρέφει μέχρι τις 11 το βράδυ στο σπίτι του.
Και το κέντρο της πόλης τονώνει έτσι αλλά και τον πολίτη εξυπηρετεί, να πηγαίνει να παρκάρει και να κατεβαίνει στην αγορά για τις δουλειές του.
Και μακάρι ν ακολουθήσει και το πάρκινγκ του Δημάρχου Ξάνθης στο χώρο της Πυροσβεστικής, για να «αναπνεύσει» η πόλη..
Μαχητής

Την Παρασκευή το μεσημέρι, απολύθηκαν και επισήμως οι εναπομείναντες εργαζόμενοι και στην ΣΕΒΑΘ! Πήραν τις αποζημιώσεις τους και είναι πλέον επισήμως άνεργοι, περιμένοντας τον διορισμό τους σε Περιφέρεια ή Δήμους! Όσοι απολύθηκαν την Παρασκευή αλλά και κάποιοι που απολύθηκαν τελευταία, μέσα στο 2009, πήραν όλες τις αποζημιώσεις που δικαιούνταν, σε αντίθεση με τους παλαιότερους εργαζομένους, που ναι μεν απολύθηκαν, πλην όμως τους χρωστάνε (η Αγροτική Τράπεζα που είναι και η μοναδική μέτοχος) ακόμη αρκετά χρήματα και, όπως αποδεικνύεται, προσπαθεί η τράπεζα να μην τους αποζημιώσει δίνοντας τους τα χρήματα που τους χρωστά.
Αδέσμευτη

Τι να πεις για τον γενικό γραμματέα της Περιφέρειας, κ. Σταμάτη! Επιτέλους κάποιος πολιτικός που δεν μασά τα λόγια .του! Επιτέλους που κάποιος δεν ανέχεται τέτοιες προκλητικές συμπεριφορές εκ μέρος των τούρκων. Επιτέλους που κάποιος αποδεικνύει ότι η ελληνική πολιτεία δεν …κοιμάται! Δεν μπορεί να έρχεται μια πρόσκληση μιας τουρκικής τράπεζας στα χέρια της επίσημης πολιτείας γραμμένη στα τουρκικά και στα Αγγλικά μόνο και να αναφέρεται η Κομοτηνή ως Γκιουμουλτζίνα. Τι μπορούν να ισχυριστούν ότι κανείς δεν ξέρει ελληνικό στη Ziraat; Αποτελεί ευθεία πρόκληση και το ενδεδειγμένο και το αυτονόητο έπραξε ο κ. Σταμάτης! Όλα έχουν ένα όριο και φτάνει πια αυτή η πολιτική της υποχωρητικότητας!
Εμπρός

Αμφισβητούν το Αιγαίο, αμφισβητούντη Θράκη, αμφισβητούντη Μακεδονία, αμφισβητούν την ‘Ηπειρο, εσχατως αμφισβητούν και την ελληνικότητα της Κρήτης… Το σενάριο παίζει ολοένα και πιο έντονα στο νησί και όχι μόνο.,. Κι εμείς; Τι κάνουμε εμείς; Αν κρίνω απ’τις «προτεραιότητες» της κας Μπακογιάννη,τότετο μόνο που κάνουμε, είναι να..αυτομαχαιρωνόμαστε!
Θράκη

Αναδιπλώθηκαν οι Τούρκοι μετά την αντίδραση του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Δημή­τρη Σταμάτη και αμέσως προσαν στην εκτύπωση πρόσκλησης γραμμένη στα Ελληνικά αυτήν την φορά, χωρίς όμως να αποδώσουν σε πλήρη μετάφραση το κείμενο που αναγραφόταν στην Τουρκική γλώσσα.
Φωνή της Ξάνθης

H έκρηξη της εγκληματικότητας παγκοσμίως, αλλά και πανελλαδικώς πως ήταν αναμενόμενο είχε και το αντίκτυπο της και στις μικρές περιφερειακές και κατά τ’ άλλα φιλόξενες και ήρεμες πόλεις, όπως τη δική μας. Μπορεί να μη γίναμε Σικάγο, ωστόσο η φιλήσυχη πόλη μας μέρα με την ημέρα αλλάζει εικόνα και η κοινωνία της ανησυχεί….
Αγώνας

Σχετικά Άρθρα