Γενική

Καλή σας Ημέρα φίλες και φίλοι της στήλης Ζέπελιν.

Τσικνοπέμπτη σήμερα και πολλές οι εκδηλώσεις των ΘΛΕ.

Σήμερα το βράδυ στις 9, εκδήλωση με χορό, μουσική αλλά και εδέσματα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας διοργανώνουν οι Λαογραφικοί Σύλλογοι στο ξενοδοχείο Elisso.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν: ο Σύλλογος Κιμμερίων «Ο Αμφέραος» Ν. Ξάνθης, ο Σύλλογος Σαρακατσάνων Ν. Ξάνθης «Ο Λεπενιώτης», η Κρητική Αδελφότητα Ν. Ξάνθης, ο Σύλλογος Μικρασιατών «Αλησμόνητες Πατρίδες» Ν. Ξάνθης, ο Σύλλογος Εβριτών Ν. Ξάνθης, η Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης, ο Σύλλογος Κυπρίων Ν. Ξάνθης, η Κυπριακή Ένωση Φοιτητών και Φίλων Ξάνθης και το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ.

Επίσης για την νεολαία μας στις 9 στην κεντρική πλατεία μουσικές εκδηλώσεις από διάφορα νεανικά μουσικά γκρουπ της Ξάνθης και φυσικά με σουβλάκια και ποτό…

Χτες είδα ομάδες της Ο.Π.Κ.Ε. της Ελληνικής Αστυνομίας να φυλάνε διάφορα σημεία στο κέντρο της Ξάνθης, αλλά αφού τώρα έγινε το κακό τι να το κάνεις;

Πάντως η πολύ γνωστή Ρέα Τουτουντζή που προσκλήθηκε να παραβρεθεί και να κάνει την έναρξη των εορτών στην κεντρική πλατεία και επειδή εγώ ήμουν πολύ κοντά της, είδα πως το κορίτσι πάγωσε τόση ώρα εκεί πάνω στο βήμα.
Βρε Ρέα, βάλε πιο χοντρά ρούχα εδώ στην Ξάνθη, εμείς έχουμε κρύο. (Όχι ότι και εγώ δεν πάγωσα αλλά λέμε τώρα).

Και να κλείσουμε με ένα ανέκδοτο.

Μια ξανθιά από το κέντρο της Ξάνθης, ήθελε να πουλήσει το αυτοκίνητο της, αλλά δεν έβρισκε αγοραστή. Αποφασίζει να ρωτήσει ένα φίλο της τι φταίει. Αυτός την ρωτάει πόσα χιλιόμετρα έχει κάνει και αυτή του απαντάει 300.000. Τότε αυτός την συμβουλεύει να βρει ένα μηχανικό να αλλάξει τα χιλιόμετρα σε λιγότερα και ίσως το πουλήσει… Αυτή πηγαίνει στο μηχανικό και της αλλάζει τα χλμ. από 300.000 σε 40.000. Μετά από λίγες μέρες της τηλεφωνεί: -Τι έγινε το πούλησες το αμάξι σου; -Όχι. -Γιατί; -Με έχεις για χαζή; Αφού έχει κάνει μόνο 40.000 !!!

Μην ξεχάσετε να τσικνίσετε τα φαγητά σας.

Καλή σας Ημέρα

Μαίρη Δ.

Σχετικά Άρθρα