Γενική

«Στόχος του κ. Πούλιου να διοικήσει και όχι να βοηθήσει»

Η απάντηση του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Ραδιοφώνου Μ. Πουσπουρίκα στους Πολίτες για την Αλλαγή

«Με λύπη μου διαπίστωσα με την χθεσινή απάντηση του Συνδυασμού «Πολίτες για την Αλλαγή» ότι η Αξιωματική Αντιπολίτευση του Δήμου Ξάνθης αρέσκεται μόνο σε επικοινωνιακού τύπου αντιμετώπιση των προβλημάτων αδιαφορώντας για τους δημότες αυτής της Πόλης.
Αν η μόνη φιλοδοξία του κ. Πούλιου είναι να καθίσει στην καρέκλα του Δημάρχου δίχως να υπολογίζει το κόστος των ενεργειών και των λεγομένων του ως αντιπολίτευση, τότε να κατανοήσω και την μανία δημοσιότητας που τον έχει καταλάβει.
Προφανώς ο στόχος του κ. Πούλιου είναι αντί να βοηθήσει, να ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ πάση θυσία σε αυτή τη Πόλη.
Αν πραγματικά ενδιαφέρεται για τους Πολίτες τότε:
Ας έκανε προτάσεις που αφορούν το Δημοτικό Ραδιόφωνο όταν αντιμετώπιζε προβλήματα.
Να βγει ανοικτά και να δηλώσει αν είναι υπερ του κλεισίματος του Δημοτικού Ραδιοφώνου ή όχι.
Αν θα μείνουν άνεργοι οι εργαζόμενοι ή όχι.
Και για τέλος του αφιερώνω την απίστευτη και αμίμητη τοποθέτηση της κας Πατσίδου στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο του Δημοτικού Ραδιοφώνου στις 6/2/2009 όπως καταγράφηκε στα πρακτικά του οργάνου:
«Παρά το ότι ο Πρόεδρος συμμορφώθηκε ως προς τους περισσότερους κωδικούς εσόδων- εξόδων δεν εγκρίνω τον κωδικό 61, διότι οι αμοιβές και τα έξοδα τρίτων αν φτάνουν το ποσό των τριανταπέντε χιλιάδων ευρώ σημαίνει ότι κακώς μεταφέρθηκαν τα πέντε άτομα στο Δήμο εφ΄ όσον δεν επαρκεί το σημερινό προσωπικό.
Επιπλέον υπάρχουν πολλοί δημότες που θα ήθελαν να προσφέρουν εθελοντική εργασία κάνοντας αφιλοκερδώς ολιγόωρες εκπομπές στο Δημοτικό Ραδιόφωνο.
Τέλος ο κύριος λόγος που δεν εγκρίνω είναι ο τύπος του συγκεκριμένου εγγράφου εξ αιτίας του ότι δε φέρει πάνω του το λογότυπο της επιχείρησης, δεν αναγράφει ποιος το συνέταξε και δεν αναρτάτε η στήλη των εσόδων- εξόδων του 2008 προκειμένου να γίνει σύγκριση».
Παρατηρήσεις:
1. Στο κωδικό 61 καταγράφονται αμοιβές όπως Λογιστής- Καθαρίστρια- Διαχειριστικός έλεγχος- Νομικός Σύμβουλος, κλπ (πού το είδατε το προσωπικό?????)
2. Προτείνω επίσης στον κ. Πούλιο στην εργασία του να μην πληρώνει και ασφαλίζει προσωπικό και σε τυχόν έλεγχο από το ΙΚΑ να δηλώνει ότι οι απασχολούμενοι είναι εθελοντές!!!
3. Με συγχωρείτε κ. Πούλιο αλλά ούτε η δική μου ανακοίνωση έχει λογότυπο και επίσης το 2008 πάλευα για το Δημοτικό Ραδιόφωνο…
Αν αυτές οι τοποθετήσεις αντανακλούν την ποιότητα της αντιπολίτευσης και τον τρόπο με τον οποίο βλέπει την αντιμετώπιση των προβλημάτων του Δήμου Ξάνθης τότε μια λέξη αντικατοπτρίζει τις πράξεις τους….ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ»!!!
Οι «Πολίτες για την Αλλαγή», με ανακοίνωση τους καλούνε τον κ. Πουσπουρίκα «να μην παρατήσει στη μέση την υπέρβαση που άρχισε στις 6 Φεβρουαρίου καταγγέλλοντας τις πολιτικές επιλογές της Δημοτικής Αρχής και του κ. Στυλιανίδη- οι οποίες ΚΟΣΤΙΣΑΝ και θα συνεχίσουν να ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ στους Δημότες Ξάνθης πολλές, πάρα πολλές ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ… Επιτέλους, να κάποιος από τη συμπολίτευση που δε φοβάται να μιλήσει με στεντόρεια φωνή… Προσδοκούμε ότι από γνήσιο ενδιαφέρον «για τους Δημότες αυτής της πόλης» θα τον καταλάβει κι αυτόν «μανία δημοσιότητας» για να γνωρίζουν οι Δημότες τα «εν οίκω» του Δήμου τους… ΜΑΖΙ ΤΟΥ μέχρι τέλους για την ΑΛΗΘΕΙΑ και τη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ»…

Σχετικά Άρθρα