Γενική

Κόντρα Χ. Πούλιου με υπηρεσιακό παράγοντα του Δήμου

Κόντρα μεταξύ του κ. Χρίστου Πούλιου και της Διευθύντριας των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ξάνθης κ. Κατερίνας Μανά ξέσπασε στην χθεσινή συνεδρίαση της Δημαρχιακής Επιτροπής Ξάνθης, λόγω των κατηγοριών του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης περί παράδοσης έργων με κακοτεχνίες. Κάτι που προκάλεσε την σφοδρή αντίδραση της κ. Μανά η οποία έδειξε φωτογραφίες έργων που παραδόθηκαν πρόσφατα και δεν έχουν κακοτεχνίες. Στο επιχείρημα αυτό ο κ. Πούλιος απάντησε ότι μπορεί να φέρει επίσης φωτογραφίες όπου φαίνονται οι κακοτεχνίες. Τον ρόλο του πυροσβέστη έπαιξε ο Πρόεδρος της Δημαρχιακής Επιτροπής κ. Στάμος Τριμίτζιος που πρότεινε στον κ. Πούλιο να επισκεφθούν τα έργα και να επισημάνουν τις όποιες κακοτεχνίες.
Στα πλαίσια της συζήτησης περί έργων ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Μούρκας αναφέρθηκε στη σχετική νομοθεσία που αφορά στην συντήρηση πεζόδρομων και έκανε σαφές ότι την ευθύνη έχουν οι ιδιοκτήτες.
Ένα άλλο θέμα το οποίο επισημάνθηκε ήταν και το αίτημα των βιομηχάνων στην Βιομηχανική Περιοχή Ξάνθης προς το Δήμο σχετικά με την πληρωμή Δημοτικών Τελών και καταβολή χρημάτων σε ιδιωτικές εταιρείες αρμόδιες για τα βιομηχανικά απορρίμματα. Ο κ. Τριμίτζιος είπε πως θα μελετηθεί και πάλι η σύμβαση και θα ξανασυζητηθεί το θέμα.

Σχετικά Άρθρα