Γενική

Του πρότειναν να κατέβει στην τοπική αυτοδιοίκηση

Φουντώνουν τα σενάρια που θέλουν τον Κώστα Ζαγναφέρη υποψήφιο Νομάρχη Ξάνθης το 2010

Η γνήσια και ανόθευτη επαφή του Κώστα Ζαγναφέρη με τον κόσμο της Ξάνθης ήταν ανέκαθεν το μεγάλο του πλεονέκτημα. Συν του ότι παραμένει να είναι πάντα στο προσκήνιο σε επίπεδο Νομού. Τώρα το πλεονέκτημα αυτό έγινε ακόμη πιο ισχυρό. Αφού δεν είναι λίγοι όσοι του προτείνουν (και από το κόμμα) να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση και δη με τον δεύτερο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης.
Από ότι φαίνεται, ο Γιώργος Παυλίδης δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος Νομάρχης Ξάνθης, έτσι χηρεύει μια πολύ σημαντική θέση για τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας. Αν λοιπόν ο Γ. Παυλίδης αποφασίσει να μην είναι ξανά υποψήφιος θα αρχίσει μια μεγάλη συζήτηση, προτεραιότητα στην οποία θα έχει ο πολιτευτής της Ν.Δ. Κώστας Ζαγναφέρης. Και το λέμε αυτό γιατί γνωρίζουμε ήδη ότι έχουν γίνει κάποιες κρούσεις από τα κεντρικά στον Ξανθιώτη πολιτευτή για να του προτείνουν την θέση.
Ο κ. Ζαγναφέρης είναι ικανός πολιτικός, με όραμα, ιδέες, και μπορεί να διαδεχθεί επάξια τον κ. Γιώργο Παυλίδη. Έχει το προφίλ του πολιτικού ηγέτη και μπορεί να προσφέρει στον τόπο με ανιδιοτέλεια. Όσοι τον στήριξαν, διακρίνουν τα πλεονεκτήματα του που τον καθιστούν πρώτο και με διαφορά από τους έτερους δελφίνους του νομαρχιακού θώκου.

Σχετικά Άρθρα