Γενική

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΡΕΝΑ

Γράφει, σχολιάζει και σατιρίζει καλοπροαίρετα ο Αλέξανδρος

ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΥΠΑΔ

Από προχθές υπάρχει ελεγκτής γιατρός στην Υπηρεσία Ασφαλισμένων του Δημοσίου και η σύμβαση με τον οδοντίατρο σε λίγο θα υπογραφεί.
Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο η ανάδειξη τέτοιων θεμάτων βοηθάει στην επίλυση τοπικών προβλημάτων αλλά όταν αναδεικνύονται κάτι γίνεται και αν μη τι άλλο επισπεύδονται οι διαδικασίες.
Βέβαια η ΧANTHI NEWS επιχείρησε να επικοινωνήσει με τον Πρόεδρο του ΟΠΑΔ κ. Χιόνη αλλά κατέστη αδύνατον και τα υπόλοιπα τηλέφωνα στον Οργανισμό Ασφάλισης στην Αθήνα δεν τα σήκωνε κανείς.
Αυτή κατά την ταπεινή μας γνώμη σημαίνει: Πρώτον ή το έκλεισαν το μαγαζί κάτω στην Αθήνα, ή οι υπάλληλοι έχουν τόση δουλειά που δεν προλαβαίνουν ούτε τα τηλέφωνα να σηκώσουν ή τελικά μας δουλεύουν.
Μάλλον το τρίτο σημαίνει.
Ποιο είναι…ας μην το αναλύσουμε.

ΤΥΔΚΥ

Βέβαια οι κ.κ. Παπασταματίου και Φεταχίδης, δημόσιοι υπάλληλοι του ΤΥΔΚΥ του άλλου ασφαλιστικού ταμείου των Υπαλλήλων Δήμων και Κοινοτήτων άλλωστε οι άνθρωποι έχουν εκλεγεί και οι δήμαρχοί τους, τους έχουν ορίσει Αντιδημάρχους και καλά έκαναν.
Άραγε ο κ. Φεταχίδης και ο κ. Παπασταματίου έχουν μεριμνήσει να έρθει αντικαταστάτης τους;
Απ, ότι μας είπαν ναι, έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες να έρθουν αλλά…Δεν έρχονται.
Το ερώτημα πλέον, εξυπηρετούνται οι ασφαλισμένοι;
Παράπονα ακόμη δεν ακούστηκαν.
Τα του ΤΥΔΚΥ βγήκαν στην φόρα γιατί ο ελεγκτής γιατρός του, δεν θεωρούσε, όπως ήταν υποχρεωμένος μετά από την εντολή που πήρε από τον ΟΠΑΔ, (Ενοποιημένο Φορέα Ασφάλισης) να θεωρεί και τα βιβλιάρια των Δημοσίων υπαλλήλων και των συνταξιούχων.
Δεν «γουστάριζε» λέει ο γιατρός , γιατί είχε υπογράψει σύμβαση με το ΤΥΔΚΥ και όχι με τον ΟΠΑΔ, να δουλέψει παραπάνω και γιατί ίσως κάποιοι στο ΤΥΔΚΥ του χαϊδεύουν τα αυτιά.
Το ΖΟΥΜΙ της υπόθεσης.
Ήρθε ελεγκτής ιατρός στο ΥΠΑΔ και όλα μέλι γάλα.
Και οι ασφαλισμένοι δεν μιλάνε και ο προϊστάμενος από το ΤΥΔΚΥ δεν μιλάει, ο γιατρός τα κουτσοβολεύει με τους λιγοστούς ασφαλισμένους του ΤΥΔΚΥ και δεν έχει και πολλή δουλειά, όλα καλά.
Μόνο η διευθύντρια του ΥΠΑΔ έμεινε να φωνάζει και να ωρύεται για έλλειψη υπαλλήλου να της βάζει το πρωτόκολλο.
Κυρία Καμπερίδου μου μην τα θέλουμε και όλα δικά μας;

Σιγά η πατρίς (Βλέπε Χιόνης)…κοιμάται.

Σιγά μη χαλάσει την ώρα του ο Πρόεδρος του ΟΠΑΔ εξ Αθηνών και ασχοληθεί με τα της Ξάνθης.

ΙΜΑΜ ΧΑΤΖΗΙΜΠΡΑΜ

Εξέφρασε την λύπη του ο μουσουλμάνος Πολιτευτής της ΝΔ στην Ξάνθη κ. Ιμάμ ΧατζηΙμπράμ γιατί χάθηκε η έδρα στην Ξάνθη και πέρασε στο ΠΑΣΟΚ…. και θα πρέπει: «Όλοι μαζί να αγωνιστούμε να μην ξαναχαθεί».

Προφανώς ο κ. ΧατζηΙμπράμ δεν άκουσε τίποτα για Προξενείο, για «μονοκούκι» οι ψήφοι στον κ. Τσετίν, για πολιτικά παιγνίδια μεταξύ Δημαρχαίων και Βουλευτών, Ίντριγκες και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι.

Φίλοι ψηφοφόροι της ΝΔ ψηφίστε τον είναι αγνός πατριώτης.

Σχετικά Άρθρα