Γενική

Οι τρίτεκνοι ένα σώμα μία ψυχή

Αποτελέσματα εκλογών Νεοσύστατου Συλλόγου Τριτέκνων Ξάνθης- 200 παρακολούθησαν την συνέλευση και 134 ψήφισαν

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε το βράδυ της Τετάρτης στο Εργατικό Κέντρο τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου Τριτέκνων Ξάνθης όταν η αίθουσα του Εργατικού Κέντρου γέμισε ασφυκτικά από 200 τρίτεκνους οι οποίοι εγγράφονταν ως μέλη για να μπούνε στην διαδικασία των αρχαιρεσιών. Τελικά, η συνέλευση έληξε κάτω από άψογες διαδικασίες με την εκλογή μελών του Δ.Σ. και της Ε.Ε. ψήφισαν συνολικά 134.
Σχολιάζοντας την αθρόα προσέλευση των τριτέκνων ο πρόεδρος της πρώην προσωρινής Διοικούσας επιτροπής σημείωσε με νόημα ότι τα προβλήματα των Τριτέκνων είναι πάρα πολλά.
Από προχθές ο Σύλλογος Τριτέκνων Νομού Ξάνθης ξεκίνησε τις διαδικασίες αναγνώρισης του Συλλόγου και τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου.
Ο κ. Αγγελακόπουλος ανέφερε: «Πριν από τα Χριστούγεννα είχαμε κάνει τις πρώτες συγκεντρώσεις είχανε μαζευτεί περί τα 55 άτομα τρίτεκνοι έγιναν όλες οι διαδικασίες από την προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή όπως αναγνώριση από το πρωτοδικείο και πλέον είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τον Σύλλογο Τριτέκνων Νομού Ξάνθης.. Προσπαθούμε με τους όμορους Νομούς Ροδόπης Έβρου Δράμας την από κοινού δημιουργία Ομοσπονδίας. Έχει κατατεθεί το καταστατικό για την Ομοσπονδία Τριτέκνων Ελλάδος και ευελπιστούμε και εμείς να προλάβουμε να γίνουμε μέλη της».
Κληθείς ο κ. Αγγελακόπουλος να σχολιάσει την αθρόα προσέλευση των Τριτέκνων Χριστιανών και μουσουλμάνων επεσήμανε: «Η τριτεκνία δεν έχει να κάνει ούτε με χρώμα ούτε με θρησκεία . Στο καταστατικό φαίνεται ξεκάθαρα ότι εγγράφεται σαν μέλος όποιος είναι τρίτεκνος».
Σύμφωνα με τον ίδιο οι διαφορές των τρίτεκνων και των πολύτεκνων είναι: «Οι διαφορές είναι πολλές. Οι τρίτεκνοι έχουν κουτσουρεμένες όλες τις παροχές όπως για παράδειγμα η σύνταξη της μητέρας δεν παίρνεται εφ όρου ζωής, περικόπτονται πολλά επιδόματα, πολλές από τις παροχές που δεν τις παίρνουμε και είναι λεπτομέρειες μεν σημαντικές δε. Δεν είμαστε μακράν των πολυτέκνων και είμαστε σε συνεννόηση να κάνουμε από κοινού ομοσπονδία ,αλλά δεν μας έχουν δεχτεί ακόμη και θα το κυνηγήσουμε».
Μετά τον απολογισμό ακολούθησαν αρχαιρεσίες σε ένα πολύ ζεστό και φιλικό κλίμα με γνώμονα την προάσπισης των συμφερόντων των ανθρώπων που αυξάνουν τον πληθυσμό της χώρας.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ
Για το ΔΣ
Αγγελακόπουλος Ευθύμιος 35
Καραποστόλη Γιανούλα 14
Κωνσταντθνίδης Βασίλειος 13
Σιδηροπούλου Σιμέλα 15
Σταύριδης Στέργιος 31
Τσαμπάζη Στέλλα 15
Τσαούσης Νικόλαος 33
Αναπληρωματικά μέλη Δ.Σ.
Βαφειάδης Θεόδωρος
Γιαννιός Χρήστος
Τουρονίδης Ευστάθιος

Για Ε.Ε.
Παπαδοπούλου Εριφύλη 39
Κοτζιάς Κωνσταντίνος 30
Αναπληρωματικά μέλη Ε.Ε.
Αλτινίδης Αθανάσιος 20
Χρυσοστομίδης Μιχάλης 22
Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται η συγκρότηση σε σώμα του Δ.Σ. μετά από πρόσκληση των εκλεγμένων μελών του πλειονοψηφήσαντος μέλους Αγγελακόπουλου Ευθυμίου.

Σχετικά Άρθρα