Γενική

ΣΑΤΙΡΑ

Αντί… News…
…στην Xanthi News

Το ΑΝΤΙ….
…Δελτίο στην Ξάνθη, γράφει και σατιρίζει την επικαιρότητα ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος.

ΣΕΒΑΘ ΚΑΙ ΤΟΜΑΤΟΠΟΛΤΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα από τους κόλπους των Αγροτικών Ενώσεων ζητήθηκε από τον Γιάννη Ράπτη να αναλάβει εκ νέου την Διοίκηση της ΣΕΒΑΘ γιατί σύμφωνα με πληροφορίες, η Ευρωπαϊκή Ένωση προτίθεται μετά το 2013 να διακόψει εντελώς τις επιδοτήσεις.
Στην έγγραφη πρόταση που έγινε προς τον κ. Ράπτη οι αγρότες παρουσίασαν το σκεπτικό τους λέγοντας ότι αφού πλέον μετά το 2013 δεν θα επιδοτείται καμία καλλιέργεια, προτίθενται να σπείρουν τομάτες μιας και πήρε τα πάνω του ο τοματοπολτός λόγω έλλειψης της Κινέζικης παραγωγής.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ

Ο Νομάρχης Ξάνθης Γιώργος Παυλίδης βράβευσε τους οικολόγους- πράσινους γιατί προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας ζητώντας την ακύρωση του μεγάλου αρδευτικού έργου της πεδιάδας της Ξάνθης γιατί θα γλυκάνουν οι υφάλμυροι υπόγειοι υδροφορείς με συνέπεια να ανεβεί τα ζάχαρο στους πολίτες του νομού.
Οι αγρότες του νομού Ξάνθης ζήτησαν διευκρινήσεις επί του θέματος και προσέφυγαν σε ομάδα επιστημόνων για να βεβαιώσουν ή όχι αυτά που υποστηρίζουν οι οικολόγοι.
Το Πανεπιστήμιο της Ξάνθης βεβαιώνει ότι δεν συντρέχει τέτοιος κίνδυνος.
Συνεχίζοντας το πανεπιστήμιο αναφέρει ότι, ο μόνος κίνδυνος και αυτός είναι βέβαια αρμοδιότητα των υγειονομικών υπηρεσιών του Νομού, είναι να πάνε από έμφραγμα οι αγρότες που ποτίζουν με αλάτι τις παραγωγές τους και από αυξημένα άλατα οι πολίτες των παραθαλάσσιων περιοχών του Νομού μας.

ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Μιχάλης Στυλιανίδης υιοθέτησε νέο τρόπο για την διαδοχή του υποψήφιου Δημάρχου στον συνδυασμό του.
Αφού συναίνεσαν τα κορυφαία στελέχη του συνδυασμού του, ακολούθησε εξής ανακοίνωση: «Όσοι από τους πολίτες του Δήμου Ξάνθης επιθυμούν να δεχτούν το χρίσμα του υποψηφίου Δημάρχου μπορούν να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό δαχτυλιδιού. Όποιος από τους υποψηφίους φέρει το καλύτερο δαχτυλίδι, μετά από την αξιολόγηση μέσα από την κριτική επιτροπή η οποία θα απαρτίζεται από τους Δημοτικούς Συμβούλους Στάμο Τριμίντζιο, Μανώλη Τσέπελη και Θεολόγο Καλαϊτζή θα δικαιούται να χριστεί υποψήφιος Δήμαρχος».
Αντίρρηση φαίνεται να έχει ο πρώην αντιδήμαρχος Νίκος Φωτιάδης ο οποίος πρώτος σύμφωνα με φωτογραφικό ντοκουμέντο και σε ανοιχτό χώρο, παρέδωσε το δαχτυλίδι που είχε ξεχάσει ο δήμαρχος στο γραφείο του.¨

Σχετικά Άρθρα