Γενική

Ο Αλέκος Κοντός στο πλάι των πρώην εργαζομένων ΣΕΒΑΘ- ΣΕΠΕΚ

Συνάντηση των πρώην εργαζομένων των συνεταιριστικών εργοστασίων ΣΕΒΑΘ και ΣΕΠΕΚ, πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης, όπου συζήτησαν τις περαιτέρω ενέργειες για την επίσπευση των διαδικασιών υπογραφής της σύμβασης μεταξύ των Δήμων και του Δημοσίου, με την συμβολή του πρώην Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αλέκου Κοντού και του νομικού συμβούλου τους.
Εξάλλου, υπεβλήθη αίτηση πρόσληψης των εργαζομένων στους Δήμους ώστε όταν υλοποιηθεί το πρόγραμμα να υπάρχει αναδρομική ισχύ ούτως ώστε να μην έχουν πρόβλημα όσοι είναι κοντά στην συνταξιοδότηση με την ασφαλιστική τους κάλυψη, όπως προβλέπεται από την Κοινή Υπουργική Απόφαση.
Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία με τους Δήμους και συγκεντρωθούν τα δικαιολογητικά έχει επιλεγεί από τους εργαζόμενους ο κ. Θεολόγος Καλαϊτζής ως νομικός εκπρόσωπος τους για την διεκδίκηση της άμεσης υλοποίησης της Κοινής Υπουργικής Απόφασης.
Αρωγός σε όλη την προσπάθεια είναι ο πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αλέκος Κοντός ο οποίος θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες των Υπουργείων για να επισπευσθεί η υπογραφή της απόφασης μεταξύ των Δήμων που θα τους προσλάβουν και του Δημοσίου.

Σχετικά Άρθρα