Γενική

Στην 8 η θέση της Πανελλήνιας κατάταξη ο Μ. Βαλσαμίδης στα 50 ελεύθερο


Πανηγυρική κατάκτηση της 8 ης θέσης από τον Μάνθο Βαλσαμίδη σημειώθηκε στην δημοσίευση από την ΚΟΕ της Πανελλήνιας κατάταξης κολυμβητών, σύμφωνα με τις ημερίδες κατάταξης που έγιναν στις κατά τόπους περιφέρειες.
Έτσι λοιπόν στα 50 μ. ελεύθερο αγόρια 10 ετών, ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ με τον νεαρό Μάνθο Βαλσαμίδη φιγουράρει πλέον στην 1η δεκάδα, επί συνόλου πλέον των 150 αθλητών που αγωνίστηκαν στην ίδια κατηγορία και στο συγκεκριμένο αγώνισμα Πανελλήνια.
Επίσης για την ίδια διοργάνωση ο Κ. Σιάκκας βρίσκεται στην 15 η θέση στα 100 πεταλούδα αγόρια 11 ετών.
Να υπενθυμίσουμε για ακόμη μια φορά, ότι σύμφωνα με την ημερίδα που έγινε πρόσφατα στην Ξάνθη, αλλά και σε πολλά ακόμη κολυμβητήρια στην επικράτεια, οι κολυμβητές που συμμετείχαν λαμβάνουν επίδοση και τοποθέτηση στην πανελλήνια κατάταξη κολυμβητών της ΚΟΕ.
O Γ. Κόκκινος στην επιτροπή κολύμβησης περιφέρειας ΑΜΘ
Στα υπόλοιπα νέα του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ να αναφέρουμε την συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής κολύμβησης που πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή, επί παρουσία του προέδρου του Ξανθιώτικου συλλόγου Γ. Κόκκινου. Ο Κ. Βλάμης επανεξελέγη πρόεδρος της κολυμβητικής περιφέρειας ΑΜΘ, με τον Βασίλη Ανδριώτη στη θέση του γενικού γραμματέα.
Ο εκπρόσωπος του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ πήρε την έγκριση για την διοργάνωση των αγώνων Ε΄ ΞΑΝΘΕΙΑ 2009 για τις 11- 12 Απριλίου στην Ξάνθη, ενώ αναμένεται και η πιστοποίηση από τον ΟΑΔΞ, προκειμένου να εκδοθεί η προκήρυξη των αγώνων.
Κατά τα άλλα συζητήθηκαν θέματα συλλόγων και αρμοδιότητες μελών, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στην διεξαγωγή των αγώνων κατηγοριών αγωνιστικής Β. Ελλάδας, όπου συμμετέχει και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Ξάνθης, με τον Γιώργο Σαχπαζίδη.

Σχετικά Άρθρα