Γενική

«Ο νέος Διοικητής δεν παζαρεύεται και δεν παζαρεύει την υγεία»

Αποκλειστικό: Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ξάνθης κ. Πέτρος Πέτρου για την τοποθέτηση διευθύντριας που δεν έχει την αποδοχή της ΝΟΔΕ

Του Αλέξανδρου Παυλικιάνου

Με αφορμή τα τελευταία δημοσιεύματα του τοπικού τύπου της Ξάνθης σχετικά με την τοποθέτηση υπαλλήλου σε διευθυντική θέση του νοσοκομείου που σύμφωνα με πληροφορίες μας δεν ήταν της απόλυτης προτίμησης της ΝΟΔΕ Ξάνθης ο Διοικητής κ. Πέτρος Πέτρου απάντησε σε σχετικό ερώτημα της Xanthi News:
«Ο Διοικητής και το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου της Ξάνθης γνωρίζοντας τις ανάγκες του Νοσοκομείου κρίνει ποιος και που θα τοποθετηθεί με γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία του».
Πιέζοντας τον διοικητή περισσότερο και προσπαθώντας να δούμε τις αντιδράσεις του σχετικά με τα δημοσιεύματα, κάνοντας αναφορά στις κομματικές αντιδράσεις ο κ. Πέτρου δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Η υγεία δεν έχει χρώμα και ο νέος διοικητής δεν παζαρεύεται και δεν την παζαρεύει. Υπηρέτησα επί 35 χρόνια την υγεία και αυτό θα εξακολουθήσω να κάνω και τώρα προς όλους ανεξαιρέτως τους συμπολίτες μας».
Δεν θέλησε να δώσει συνέχεια καταλήγοντας: «Καμιά φορά η αλήθεια είναι πικρή, δύσκολη αλλά όποιος την υπηρετεί δεν χάνεται. Εμείς, σαν διοίκηση και Διοικητικό Συμβούλιο θα την υπηρετούμε με όποιο κόστος».

Σχετικά Άρθρα