Γενική

Καλή σας ημέρα φίλες και φίλοι της στήλης Ζέπελιν

Τελικά βρέθηκε το 14 κορίτσι που τελικά το είχε «σκάσει» από την Νιγρίτα Σερρών. Νομίζω ότι οι γονείς της θα πετούν σε πελάγη ευτυχίας που τουλάχιστον δεν βρήκαν το παιδί τους σκοτωμένο ή μπλεγμένο με ναρκωτικά.

Πάρα πολύ βροχή ρε παιδιά χτες. Άνοιξαν οι ουρανοί γέμισε ο κάμπος. Νομίζω πως την χρειαζόμασταν αυτή την βροχή. Πάντως στην μεγάλη Βρετανία όλα τα σχολεία παραμένουν και σήμερα κλειστά λόγο των σφοδρών χιονοπτώσεων που πλήττουν όλη την χώρα. Για πρώτη φορά λέει στο Λονδίνο μετά 20 χρόνια είδαν τόσο χιόνι.

Φοβερή αυτή η Τσίλα ρε παιδιά. Ήρθε στην Ξάνθη και αναστάτωσε το ανδρικό πληθυσμό. Τι σώμα ρε παιδιά, αυτή ξεπέρασε και την Barbie…

Άλλο Θέμα: Το προηγούμενο Σάββατο μαζί μια φίλη πήγα στο παζάρι του Πόρτο Λάγος. Δεν περίμενα ότι το παζάρι που πριν λίγους μήνες είχε 10 πάγκους και τώρα έχει εκατό.

Η ανάπτυξη του παζαριού αυτού ήταν ραγδαία και νομίζω πως θα προκαλεί και πλήγμα στο παζάρι της Ξάνθης. Εγώ πάντως σας το συνιστώ και ως βόλτα αφού είναι δίπλα στο λιμάνι και άμα είναι καλός ο καιρός βοηθά στην αναψυχή μας.

Αγοράζουμε και κανένα φρέσκο ψάρι από τις τράτες των ψαράδων…

Άμα ξαναπάω θα σας δείξω και φωτογραφίες.

Καλή σας Ημέρα. Τα Λέμε

Σχετικά Άρθρα