Γενική

Ο Ηλεκτρο- Λόγος

Το είδαμε και αυτό στην Ξάνθη, λόγω βέβαια της κρίσης. Ζητούν ρευστό στην τράπεζα αντί για λίστες γάμου!!! Εμ τι τώρα; Καλύτερα είναι τα φλιτζανάκια του καφέ, οι φοντανιέρες ή τα πορτατίφ; Λίστα γάμου σε τράπεζα και με επιλογή συγκεκριμένων ποσών, όχι χύμα, να βάζει ο καθένας ό,τι θέλει!
Δουλειά, δουλειά και πάλι δουλειά για τους Αντιδημάρχους της Ξάνθης που βλέπουν να αυξήθηκαν οι πολιτικοί γάμοι, αφού ο θρησκευτικός κοστίζει το κάτι παραπάνω!
Επιδοτούμενες προσλήψεις 60 χιλιάδων ανέργων στο Δημόσιο; Πάμε για εκλογές ή μου φαίνεται; Πάμε και για μηδενική ανεργία!!! Α ρε Αλογοσκούφη που είσαι να δεις ευημερία στην Ελλάδα;
Στο τρομοκρατικό μας επίπεδο χάσαμε τη 17 Νοέμβρη εδώ και μερικά χρόνια (ή έτσι νομίζουμε) και βρήκαμε πρόσφατα τον Επαναστατικό Αγώνα. Να μην ξεμείνουμε κιόλας και πάθουμε στερητικό τρομοκρατίας.
Άφερημ διπλωμάτη τούρκο αφέντη!!! Παντρεύεσαι Ελληνίδα μπρέ; Ωραία! Να ζήσετε και μία βραχονησίδα στο Αιγαίο για να επιτευχθεί επιτέλους η σύσφιγξη των σχέσεων με τους γείτονες. Οι γκρίζες ζώνες να γίνουν γκρίζα… σεντόνια μπας κι αγαπηθούμε απ την αρχή.
Στην Ξάνθη πάντως η αγάπη μεταξύ μιας μουσουλμάνας και ενός Χριστιανού οδεύει στα δικαστήρια για την επιμέλεια μικρού παιδιού, μετά από απόφαση του Μουφτή να παραχωρήσει την επιμέλεια στον Μουσουλμάνο «απατημένο» σύζυγο!!!
Πάλι πίσω στα δικά μας. Πέφτουν σου λέει οι τιμές και καθηλώνονται οι μισθοί. Εμ τι κάνουμε τότε; Εμείς δηλαδή έτσι κι αλλιώς δεν σωνόμαστε με τίποτα; Κάντε απολύσεις να σωθούν τα γυναικόπαιδα. 45άρηδες στον δρόμο και η κυρία με την Prada την τσάντα πίνει το Cappuccino της ατάραχη!!!
Επ βρε κουμπάρε εμείς εδώ μιλάμε και εσύ έφτασες με την φρεγάτα σου μέχρι την Τζια; Άντε βρε και στο Πόρτο Λάγος και να σε υποδεχθούν ο Ζλάτκος με την Εύα!

Σχετικά Άρθρα