Γενική

Καλή σας Ημέρα φίλες και Φίλοι της στήλης Ζέπελιν.

Τα παραλειπόμενα από της κοπή πίτας της Skoda Ξάνθη την Παρασκευή στις 7 και 30 στο ξενοδοχείο Le chalet:
Ο team manager της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη κ. Καζναφέρης είπε στην πάνγλυκια κορούλα του, που ξεχώριζε το βράδυ της εκδήλωσης: «Πρόσεχε μην φας το φλουρί»…υπονοώντας ότι ίσως η μικρούλα να είναι η τυχερή.
Βέβαια μπορεί να μην κέρδισε το δώρο της πίτας αλλά κέρδισε τα πολύ καλά σχόλια των καλεσμένων.

Μια η κορούλα του Καζναφέρη και από την άλλη τα τέσσερα παιδιά του Ρομάν Φεριέ. Η εκ Γαλλίας Οικογένεια παραβρίσκεται στην Ξάνθη λόγω του μπαμπά που παίζει στην Skoda αλλά όπως μάθαμε η οικογένεια θα επιστρέψει την νέα σχολική χρονιά στην Γαλλία, ενώ ο Φεριέ θα παραμείνει ίσως ένα χρόνο ακόμη στην Ελλάδα.

Την καλύτερη ανάλυση για το έθιμο της Βασιλόπιτας έκανε ο «παρουσιαστής» της εκδήλωσης Μπάμπης Κυρλίδης με ιστορικά και αναδρομικά στοιχεία από την εποχή του Αγίου Βασιλείου.
Αναδρομή που έκανε εντύπωση και στον Μητροπολίτη μας τον κ.κ. Παντελεήμων. Τέτοια ανάλυση σίγουρα θέλει προετοιμασία και ψάξιμο…

Πολλά πηγαδάκια σχηματίστηκαν στα τραπέζια των ποδοσφαιριστών με αθλητικά θέματα παντός τύπου. Σε ένα τραπέζι σχολιάστηκε η κακή διαιτησία με τον αγώνα Ολυμπιακός- Ξάνθη στην Αθήνα στους νέους (παίζανε παράλληλα με την επαγγελματική ομάδα). Το σκορ έληξε 2- 1 αλλά τουλάχιστον όπως δήλωσε ο παράγοντας η Ξάνθης έφυγε με ικανοποίηση ότι έπαιξε καλά.

Αλλαγή θέματος: Το τι βροχή έπεσε αυτές τις ημέρες δεν λέγεται βρε παιδιά. Όμως την χρειαζόμαστε για τους αγρότες, για να πίνουμε νερό και για να καθαρίσει η ατμόσφαιρα.

Καλημέρα, τα λέμε!

Σχετικά Άρθρα