Γενική

Έτοιμος να καταλάβει το δημαρχείο Βιστονίδας ο Δ. Γαλανόπουλος

Έτοιμος να συγκρουστεί με τον γαλάζιο δήμαρχο Νίκο Ζλάτκο δηλώνει ο πρόεδρος των εργαζομένων των υπαλλήλων ΟΤΑ Ξάνθης γαλάζιο επίσης στέλεχος και Αντινομάρχης Δημήτρης Γαλανόπουλος. Δηλώνει έτοιμος να καταλάβει ακόμη και το ίδιο το γραφείο του Δημάρχου Νίκου Ζλάτκου αν αυτός προχωρήσει σε απολύσεις εργαζομένων!!!
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας ο Δήμαρχος Βιστονίδας κ. Νίκος Ζλάτκος προσανατολίζεται να απολύσει τους εργαζομένους (16 τον αριθμό) από τις Δημοτικές Επιχειρήσεις οι οποίες θα κλείσουν μιας και όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι του δήμου αδυνατούν να φορτωθούν το οικονομικό κόστος, κάτι που όπως είναι φυσικό βρίσκει αντίθετο των πρόεδρο των εργαζομένων στους ΟΤΑ Ν. Ξάνθης κ. Γαλανόπουλο.
Στο θέμα παρενέβη επίσης και ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Βασίλης Τσολακίδη, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε συμβουλεύσει τον Νίκο Ζλάτκο να κάνει ότι έκαναν όλοι οι Δήμοι, δηλαδή να απορροφήσει τους 16 υπαλλήλους στον Δήμο και να αφήσει ένα μικρό αριθμό στις ενοποιημένες επιχειρήσεις, αν πάλι τις κλείσει όλες, να απορροφήσει όλο το προσωπικό στον Δήμο αφού το οργανόγραμμά του, το προβλέπει. (Μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες για τον Νίκο Ζλάτκο που φαίνεται ότι δεν έχει επιλέξει και τους καλύτερους των συμβούλων δίπλα του. Ειδικά όταν αυτοί του προτείνουν να στείλει 16 εργαζόμενους στο ταμείο ανεργίας)!!!

Σχετικά Άρθρα