slider Επιχειρήσεις Τελευταία Νέα

Τι είναι αυτό που κάνει τόσο εξαίσιο τον καφέ «Espressonist»

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλις ανοίξεις τα μάτια σου το πρωί; Ένας απολαυστικός καφές από το Espressonist Coffee Company, για να σε τονώσει και θα δώσει την εκκίνηση για μία ακόμη απαιτητική μέρα!

Τι κάνει, όμως, τον καφέ του Espressonist τόσο τέλειο, ώστε να τον αναζητάς κάθε μέρα; Κάθε barrista που σέβεται τον εαυτό του, οφείλει να γνωρίζει όλα τα μυστικά ενός «gourmet» καφέ, και η γνωστή αλυσίδα έχει αποδείξει πως διαθέτει μόνο σπεσιαλίστες. Ο καφές του Espressonist βέβαια ξεκινάει τη διαδρομή του πριν φτάσει στα χέρια του έμπειρου προσωπικού.

Οι άνθρωποι που βρίσκονται στα ηνία του coffee brand, με γνώση, πάθος και αγάπη για τον ποιοτικό καφέ, έχουν φροντίσει καταρχάς για το εκλεκτό χαρμάνι που φτιάχνεται αποκλειστικά από έμπειρη ομάδα δοκιμαστών της αλυσίδας με ανάμειξη διαφόρων ποικιλιών καφέ. Οι συγκεκριμένες ποικιλίες ψήνονται ξεχωριστά και αναμειγνύονται στη συνέχεια.

Από το πρώτo στάδιο που είναι ο «σχεδιασμός» του μείγματος και η αναγνώριση των χαρακτηριστικών που πρέπει να έχει το μείγμα ως και την μέθοδο ψησίματος με τη χρήση μηχανημάτων τελευταίας γενιάς, η ομάδα του Espressonist επιμελείται η ίδια την κάθε λεπτομέρεια, έτσι ώστε να είναι σίγουρη για το άριστο τελικό αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια οι coffee specialists, έχοντας βαθιά γνώση για την παραγωγή του ποιοτικά ανώτερου καφέ, την οποία και αποκτούν μέσα από συνεχή και άρτια εκπαίδευση, παίρνουν στα χέρια τους το τελικό προϊόν και φροντίζουν ώστε ο καθημερινός σας καφές να μετατραπεί στην απολαυστικότερη στιγμή της ημέρας!

Ο καφές μας συντροφεύει παντού, στο δρόμο για το γραφείο, στα ψώνια, στις πιο όμορφες και γλυκές στιγμές. Φροντίστε λοιπόν να απολαμβάνετε τον σωστό… Εις υγείαν!

– Δημοκρίτου 2

– Λοχαγού Μιχαήλ Βόγδου 12

– Τηλέφωνο παραγγελιών: 25410 65500

– Website: www.theespressonist.gr

Σχετικά Άρθρα