slider Επιχειρήσεις Τελευταία Νέα

Ημερίδα για τις αλλαγές στις ταμειακές μηχανές των καταστημάτων

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πλήθους επαγγελματιών πραγματοποιήθηκε η ημερίδα που διοργάνωσε η ΟΕΒΕΣ Ροδόπης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Λογιστών για φορολογικά θέματα και την επικείμενη διασύνδεση των ταμειακών μηχανών με το TAXIS.

Κύριος εισηγητής ήταν ο κ. Θεόδωρος Σαββάκης, Πρόεδρος Λογιστών Ροδόπης, που ενημέρωσε αναλυτικά για όλα τα τρέχοντα φορολογικά θέματα που αφορούν την αγορά και όχι μόνο.  Με το πέρας της εισήγησης ακολούθησε ανοικτός διάλογος ερωταποκρίσεων ώστε να γίνουν ακόμη πιο σαφή συγκεκριμένα θέματα τόσο της κείμενης νομοθεσίας, όσο και πρακτικά , όπως η διαδικασία διασύνδεσης των ταμειακών μηχανών, αφού στην ημερίδα συμμετείχαν και επαγγελματίες τεχνικοί τοποθέτησης ταμειακών μηχανών και των ανάλογων λογισμικών.

Στην ημερίδα παρευρέθηκαν ο Βουλευτής και πρώην υπουργός κ. Στυλιανίδης, και ο Πρόεδρος του ΕΒΕΡ, κ. Γραβάνης. Η Ομοσπονδία θα συνεχίσει τις ενημερώσεις των συναδέλφων με νέες ημερίδες με θέματα όπως το ασφαλιστικό και το ΕΛΠ.   Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.   

Σχετικά Άρθρα