slider Κι όμως είναι η Ξάνθη Τελευταία Νέα

Xanthi Round & Around: Εκπληκτικό βίντεο του Γιώργου Κράλη προβάλει τις ομορφιές της Ξάνθης (βίντεο)

Εκπληκτικό βίντεο του Γιώργου Κράλη προβάλει τις ομορφιές της Ξάνθης. Δείτε τι γράφει ο ίδιος για την δημιουργία του.

484 ημέρες, παραπάνω από 20.400 φωτογφραφίες,
και ατελείωτες ώρες ανεύρεσης τοποθεσιών είναι μερικά από τα συστατικά με τα οποία έγινε το Xanthi round & around πραγματικότητα.
Ένα project που ξεκίνησε σχεδόν σαν δοκιμή και κατέληξε να γίνει ίσως το μεγαλύτερο σε διάρκεια βίντεο timelapse για τον νομό της Ξάνθης και των περιχώρων.
Από την παραλία Μαγγάνων έως την κορυφή στα Ίμερα, από τα χιονισμένα βουνά στον δρόμο προς Σταυρούπολη μέχρι την λίμνη Βιστωνίδα και από το Χωριό Σμίνθη μέχρι το Δ του Νέστου στο Εράσμιο, το βίντεο δεν πάει σε προκαθορισμένους προορισμούς, αντιθέτως ταξιδεύει στο νόμο καταγράφοντας την ομορφιά της φυσικής μας κληρονομιάς σε συνδυασμό με τα διάφορα καιρικά φαινόμενα που συμβαίνουν τις 4 εποχές του χρόνου.
Ήτανε μια εμπειρία η οποία με βοήθησε να παρατηρώ, να βλέπω και να εκτιμώ πολύ περισσότερο τη φύση που είμαστε τυχεροί να έχουμε γύρω μας και που δυστυχώς σε πολλές περιοχές συνάνθρωποί μας εξακολουθούν να την καταστρέφουν με τον χειρότερο τρόπο.
Φυσικά σε ένα τέτοιο ταξίδι δεν ήμουν μόνος, αντιθέτως υπήρξαν άνθρωποι οι οποίοι ήτανε σχεδόν πάντα δίπλα μου αδιαφορόντας για τις καιρικές συνθήκες ή την τοποθεσία και θα ήταν αδύνατο να μην τους ευχαριστήσω που βρισκόντουσαν εκεί
έστω και σαν παρέα.

Την όλη αυτή προσπάθεια την έκανα για να την αφιερώσω στη μνήμη του αδελφού μου που έφυγε για τους ουρανούς τον Οκτώβριο του 2015.
Θα είναι πάντα μαζί μου, όπου και αν βρίσκεται…

σ.ε. Γιώργο είσαι απίστευτος… συνέχισε να μας χαρίζεις όμορφα πλάνα από την Ξάνθη μας…

Σχετικά Άρθρα