slider Καβάλα Τελευταία Νέα

Security θα προσλάβουν σε χωριό της Καβάλας για να προστατευθούν από τους κλέφτες

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι του Αμυγδαλεώνα Καβάλας από τις πρόσφατες επιθέσεις αγνώστων -μέχρι αυτή την ώρα- σε ανυποψίαστους συμπολίτες τους, με σκοπό τη ληστεία. Αν και μετά τη δημοσιότητα που πήρε το όλο θέμα δεν έχει καταγραφεί κάποια άλλη επίθεση, οι κάτοικοι δεν εφησυχάζουν, καθώς αποφάσισαν να στραφούν σε μια λύση που είχε προταθεί και στο παρελθόν: στην πρόσληψη εταιρείας security!

Το σκεπτικό των κατοίκων του Αμυγδαλεώνα είναι η διενέργεια περιπολιών από τους υπαλλήλους της εταιρείας στους δρόμους του οικισμού, σε μια προσπάθεια να αποτραπεί ο οποιοσδήποτε κίνδυνος για τους κατοίκους. Ανάλογη πρόταση είχε τεθεί και στο πρόσφατο παρελθόν, ωστόσο τότε είχε ζητηθεί από την εταιρεία security με την οποία έγιναν επαφές να συγκεντρωθούν 100 πολίτες που θα συνηγορούσαν υπέρ της παρουσίας της στους δρόμους του οικισμού -ένας αριθμός που δεν είχε συγκεντρωθεί εκείνον τον καιρό.

Φαίνεται όμως ότι τα πράγματα έχουν πλέον αλλάξει, καθώς οι ίδιοι οι κάτοικοι του Αμυγδαλεώνα κάλεσαν εταιρεία security για να συζητήσουν μαζί της το ενδεχόμενο συνεργασίας. Οι πρώτες επαφές αναμένεται να γίνουν την Πέμπτη.

Σχετικά Άρθρα