slider Ροδόπη Τελευταία Νέα

O πρόεδρος της δημοκρατίας σήμερα στην Μαρώνεια (video)

Τιμητική ημέρα η Δευτέρα 10η Φεβρουαρίου για την Μαρώνεια και ολόκληρη τη Ροδόπη με την παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ.Προκόπη Παυλόπουλου. Με χειροκροτήματα έγινε δεκτός στο λιμάνι του Αγίου Χαραλάμπους από τον Δήμαρχο Μαρωνείας Σαπών Ντίνο Χαριτόπουλο , τον περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο, τον Αντιπεριφερειάρχη Νίκο Τσαλικίδη και τους Βουλευτές Ευριπίδη Στυλιανίδη και Δημήτρη Χαρίτου.

Μετά το τέλος της Δοξολογίας στον πανηγυρίζοντα Ναό του Αγίου Χαραλάμπους επισκέφθηκε το Αρχαίο Θέατρο της Μαρώνειας όπου και υπέγραψε πρώτος παρουσία της υπουργού πολιτισμού Λίνας Μενδώνη το κείμενο υποστήριξης του Κύκλου Προσωπικοτήτων για την ανάδειξη του Αρχαίου Θεάτρου Μαρώνειας.

Εκεί ο κ. Παυλόπουλος εκτός από τον θαυμασμό του για το Αρχαίο Θέατρο , έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς την Τουρκία ότι οι Ελληνες είμαστε φίλοι της ειρήνης , σε καμιά όμως των περιπτώσεων δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω σε αυτά που μας ανήκουν και θα υπερασπιστούμε και τη τελευταία σπιθαμή εδάφους που μας ανήκει. Πηγή MaronnNews

https://www.facebook.com/maronnewsgr/videos/233774674290149/UzpfSTEwMDAwOTkyMDc0NzA3MzpWSzo0ODA5MDAzODkyMzE3Njk/

Σχετικά Άρθρα