Κόμματα

Kάτω τα χέρια σας από το ταξικό κίνημα. Την Παρασκευή η δίκη του Πυργελή

 dikastiria xanthis

Το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, τα στελέχη του δεν πρόκειται να τρομοκρατηθούν, να κάνουν πίσω μπροστά στην επίθεση της μεγαλοεργοδοσίας. Η εργοδοσία του εργοστασίου SUNLIGHT του Π. Γερμανού σέρνει στα δικαστήρια τον Γ. Πυργελή μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του ΠΑΜΕ. Στις 10 Οκτώβρη 2014 θα πραγματοποιηθεί η εξ αναβολής δίκη στο μονομελές πλημμελειοδικείο Ξάνθης.

Επιχειρούν να ποινικοποιήσουν τους εργατικούς αγώνες. Ο Γ. Πυργελής έκανε το ταξικό του καθήκον, έκανε πράξη την υποχρέωση που έχει να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των εργαζομένων μαζί με δεκάδες άλλους εργαζόμενους. Στόχος τους είναι να τρομοκρατήσουν και τους εργαζόμενους του ίδιου του εργοστασίου, να μην σηκώσουν «κεφάλι», στα μέτρα που καταδικάζουν αυτούς και τις οικογένειές τους στην αβεβαιότητα, φτώχεια και την εξαθλίωση.

Όσα μέτρα κι αν πάρουν δεν πρόκειται να σταματήσουν την δράση των ταξικών δυνάμεων, την πάλη κατά της αντιλαϊκής  πολιτικής. Συνεχίζουμε με οργάνωση, σχέδιο και δράση βάζοντας  στη μάχη περισσότερους εργάτες και εργάτριες.

Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης την Παρασκευή 10 Οκτώβρη, στις 10 πμ στο δικαστικό μέγαρο Ξάνθης, κάθε σωματείο, συνδικαλιστή, εργαζόμενο, να συμμετέχει.

Γραμματεία Π.Α.ΜΕ.  Ν. ΞΑΝΘΗΣ

Σχετικά Άρθρα