slider Επιχειρήσεις Τελευταία Νέα

Espressonist: Ιδέες για ένα γευστικό σνακ!

Όσο πιεστικοί και γρήγοροι κι αν είναι οι σημερινοί ρυθμοί μας, οφείλουμε να προσφέρουμε στον εαυτό μας κάποια μικρά διαλείμματα για να απολαύσουμε ένα θρεπτικό σνακ. Έτσι, θα έχουμε την απαραίτητη τόνωση και ενέργεια που θα μας ακολουθούν την υπόλοιπη μέρα.

Όταν λοιπόν η πείνα «χτυπάει κόκκινο», ο Espressonist έχει να σας προσφέρει πολλές και ενδιαφέρουσες λύσεις. Εκτός από τους σπέσιαλ καφέδες του, που έχουν ήδη «κερδίσει» και τους πιο απαιτητικούς του είδους, μπορεί κανείς να απολαύσει νόστιμα και υγιεινά σνακ, ξέροντας πως έχουν φτιαχτεί από διαλεχτά υλικά, αγάπη και γνώση. Άλλωστε μότο της εταιρίας είναι η ποιότητα και το αποδεικνύει συνεχώς μέσα από φρέσκες και νέες ιδέες για γρήγορα γεύματα.

Για ένα δυναμικό ξεκίνημα της ημέρας προτείνουμε κουλούρια γεμιστά με ταχίνι και μέλι ή με κρέμα τυριού ή ένα βελούδινο γιαούρτι με ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα. Για τους λάτρεις της σοκολάτας, ένα croissant με μερέντα ή bueno θα γλυκάνει το πρωϊνό σας. Συνοδέψτε το με έναν καφέ φτιαγμένο από τους σπεσιαλίστες ή με έναν φρεσκοστυμμένο χυμό από φρούτα και λαχανικά της αρεσκείας σας.

Αν θέλετε κάτι ελαφρύ για το μεσημέρι, οι φρεσκοψημένες μπαγκέτες φτιαγμένες από μία ποικιλία εκλεκτών υλικών, θα σας αφήσουν χορτάτους για πολλές ώρες: κοτόπουλο, παστράμι, προσούτο, παρμεζάνα και γκούντα, πράσινη σαλάτα και εύγευστες σως είναι μερικά μόνο από τα συστατικά που συνθέτουν τα σάντουιτς της αλυσίδας.

Μαζί με τον απογευματινό σας καφέ, μπορείτε να συνδυάσετε ένα λαχταριστό muffin με γέμιση από διάφορα είδη σοκολάτας, για να επιλέξετε, ή μία μπάρα κορμού που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει. Αν πάλι χρειάζεστε μια υγιεινή επιλογή που θα σας δώσει ενέργεια, τότε το ιδανικό σας σνακ είναι μια μπάρα με super foods, όπως ταχίνι, αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς για να δώσει την κατάλληλη ώθηση στον οργανισμό σας.

Όλα τα παραπάνω μπορείτε να τα βρείτε σε ένα από τα καταστήματα εντός της Ξάνθης, ενώ έρχονται άμεσα στην πόρτα σας, απλά με ένα τηλεφώνημα!

– Δημοκρίτου 2
– Βόγδου Μιχαήλ 12
– Τηλέφωνο παραγγελιών: 25410 65500
– Website: www.theespressonist.gr

Σχετικά Άρθρα