slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Δημοσίευμα καταγγέλλει ότι 65χρονη πέθανε αβοήθητη επειδή δεν μπορούσε να περάσει ασθενοφόρο… ΑΝ αληθεύει έχουμε μεγάλο πρόβλημα με τις Γιορτές Παλιάς Πόλης

Η αλήθεια είναι ότι δεν είχε πέσει στην αντίληψή μου το παρακάτω δημοσίευμα από τοπική εφημερίδα. Μου το έστειλαν όμως σήμερα το πρωί κάτοικοι της παλιάς πόλης. Δεν το υιοθετώ γιατί δεν ξέρω καθόλου το περιστατικό και στο ΕΚΑΒ Θράκης που πήρα τηλέφωνο επιφυλάχτηκαν να μου απαντήσουν γιατί δεν το γνώριζαν.

Ωστόσο μπορώ να δηλώσω ο ίδιος ότι ήμουν εκεί το βράδυ του Σαββάτου και το ασθενοφόρο ήταν στις γιορτές παλιάς πόλης πολύ κοντά και υπήρχαν και δεκάδες διασώστες στην παλιά πόλη. Γιατί δεν ενημερώθηκαν και γιατί δεν κινήθηκαν στο περιστατικό δεν το ξέρω. Ειδικά η Υδραγωγείου νομίζω ήταν ανοικτή και από τις δύο πλευρές (δυτικά και βόρεια) και δεν υπήρχε κόσμος εκεί…

Δεν ξέρω, δεν μπορώ να πώ γιατί κανείς δεν αναφέρθηκε μέχρι σήμερα στο περιστατικό αυτό και δεν ξέρω αν ισχύει όπως καταγράφηκε από την εφημερίδα. Σας το παραθέτω όμως γιατί αν ισχύει τότε και οι Γιορτές μας και ο Δήμαρχος μαζί με τον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού έχουν πρόβλημα.

 

Το δημοσίευμα από το ΕΜΠΡΟΣ: Μοιραίες γιορτές για κάτοικο της Π. Πόλης

Κατέληξε 65χρονη με αναπνευστικά προβλήματα το βράδυ του Σαββάτου- Έπρεπε να διακομιστεί στο νοσοκομείο. Ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία όμως τους είπαν ότι δεν είχαν πρόσβαση τα οχήματά τους

Εξέπνευσε κατά την μεταφορά της στο νοσοκομείο με αυτοκίνητο του γείτονα

Τώρα που έσβησαν τα φώτα των Γιορτών της Π. Πόλης βγήκε στο φως μια σκοτεινή πλευρά τους, η οποία πάντα αποτελούσε τον «εφιάλτη « των αρχών και των υπηρεσιών που είναι αρμόδιες για την δημόσια ασφάλεια.

Δυστυχώς οι γιορτές απέβησαν μοιραίες για κάτοικο της Π. Πόλης!

Όπως μας μεταφέρει γνωστός της οικογένειας το βράδυ του Σαββάτου 65χρονη γυναίκα που διαμένει στην οδό Υδραγωγείου στην Π. Πόλη αντιμετώπισε αναπνευστικά προβλήματα και κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή της στο νοσοκομείο Ξάνθης.

Ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία όμως τους είπαν ότι δεν είχαν πρόσβαση τα οχήματά τους

Η οικογένειά της ειδοποίησε το ΕΚΑΒ όμως της απάντησαν ότι δεν έχουν προσβασιμότητα στην Π. Πόλη λόγω του κόσμου. Τους παρέπεμψαν  δε να απευθυνθούν στο δήμο. Οι οικείοι της τηλεφώνησαν στη συνέχεια στην αστυνομία απ’ όπου τους επανέλαβαν ότι δεν μπορεί να πλησιάσει όχημα σ’ αυτή τη οδό αυτή την ώρα. Η κατάσταση της γυναίκας επιδεινώθηκε και η οικογένεια αποφάσισε να την μεταφέρουν με το αυτοκίνητο του γείτονα τους.

Εξέπνευσε κατά την μεταφορά της στο νοσοκομείο με αυτοκίνητο του γείτονα

Όμως μέχρι να μπορέσει να βγει το αυτοκίνητο από την Π. Πόλη και να μεταβεί στο νοσοκομείο η άτυχη γυναίκα κατέληξε. Το περιστατικό δεν επιβεβαιώθηκε από το νοσοκομείο Ξάνθης, ωστόσο η γυναίκα κηδεύτηκε την Κυριακή. Θα επανέλθουμε με νέα στοιχεία γιατί το θέμα είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να προβληματίσει τους ιθύνοντες. Ωστόσο να σημειώσουμε ότι το κατά πόσο η καθυστέρηση μεταφορά της στο νοσοκομείο συνετέλεσε στο μοιραίο δεν είναι κάτι που μπορούμε εμείς να το διερευνηθούμε.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

Σχετικά Άρθρα