Ένα τεραστίων διαστάσεων Burger το Caribbean Burgake ετοίμασε χθες το βράδυ ο chef του Ketchup Street Food Θοδωρής Σώρος… το ΧΧΧL αφράτο brioche με τεράστιο μοσχαρίσιο burger, πλούσια κρέμα καρύδας, λιωμένο cheddar cheece, crispy bacon και κομμάτια καραμελωμενου ανανά, μαγειρεύτηκε για πολλές ώρες από τον chef για τις ανάγκες συμμετοχής του στο μεγάλο διαγωνισμό της Unilever Food Solutions Greece αποκλειστικά για επαγγελματίες σεφ.
Οι πελάτες του καταστήματος το είδαν το φωτογράφισαν και στο τέλος τουλάχιστον 50 από αυτούς το γεύθηκαν κιόλας. (Μαζί τους κι εμείς!).
Δείτε το βίντεο που μιλάει μόνο του…