fbpx
Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες



ΜΑΧΗΤΗΣ

Δεν θα με τρελάνεις εσύ εμένα… Εγώ θα τρελάνω εσένα!!! Είπε χθες στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής απευθυνόμενος στον Δημήτρη Βορίδη, ο εκ Ρωσίας… ανανεωμένος Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης!!! Καθότι η ερώτηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τα προεκλογικά … «άφαντα» ποδήλατα τον «ενόχλησε» τόσο πολύ… ώστε αποφάσισε λέει να… απαγορεύσει να έρχονται τέτοιες ερωτήσεις προς συζήτηση!!

Για να παρέμβει ο «χουβαρντάς» Μανώλης Φανουράκης ως αυτόκλητος… συνήγορος του Λάκη, ως συνήθως!!!

-Καλά κύριε Βορίδη εδώ εμείς υποφέρουμε, λεφτά δεν έχει ο Δήμος μας να πληρώσει τους υπαλλήλους, έχει ένα σωρό προβλήματα και σεις με τα… ποδήλατα ασχολείστε;;;

Και να λάβει καλοπληρωμένη απάντηση από τον Βορίδη…

-Λεφτά δεν έχετε, αλλά δώσατε 8.000 Ευρώ στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δαφνώνα από τον Κωδικό ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ!!!

Και ο… «φτωχός» Εμμανουήλ… μούγκα στη στρούγκα ως συνήθως!!!

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ

Στην Αθήνα θα βρίσκεται την Παρασκευή o αντιπρόεδρος του Κινεζικού αιολικού κολοσσού Sinovel (και όχι ο πρόεδρος Han Junliang όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί), ο οποίος αναμένεται να επισφραγίσει την αιολική συνεργασία της ΔΕΗ με τη μεγαλύτερη αιολική εταιρεία της “χώρας του Δράκου”. Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την επίσκεψη του Kινέζου αξιωματούχου αναμένεται να αποφασιστεί η από κοινού ανάπτυξη με τη ΔΕΗ Ανανεώσιμες του μεγαλύτερου χερσαίου αιολικού πάρκου στη χώρα μας, στη Ροδόπη ισχύος 210MW. Για το έργο η ΔΕΗ Ανανεώσιμες έχει ήδη υποβάλει αίτηση για άδεια παραγωγής και τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται η τελική απάντηση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας.

ΕΜΠΡΟΣ

Την εμπιστοσύνη της βάσης, τη συμμετοχή και την ανάγκη κατανόησης της κυβερνητικής πολιτικής, ως απολύτως αναγκαίας διεξόδου για να αποφύγει η Ελλάδα τη χρεοκοπία ζήτησε από τη βάση του ΠΑΣΟΚ ο γενικός γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης, ο οποίος βρέθηκε στην Καβάλα στα πλαίσια της Περιφερειακής Συνδιάσκεψης ΑΜΘ του κόμματος για την προετοιμασία και τον προσδιορισμό των προτεραιοτήτων της Περιφέρειας ενόψει της Εθνικής Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ, στις 3 Σεπτεμβρίου.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και είχαν ενεργό συμμετοχή στις ομάδες εργασίας που ακολούθησαν την εισήγηση του γραμματέα, προκειμένου να προσδιοριστούν τα βασικά ζητήματα της Περιφέρειας και να γίνει ο συντονισμός και η προετοιμασία για την Εθνική Συνδιάσκεψη, ο αναπληρωτής υπουργός Π. Ανάπτυξης Σωκράτης Ξυνίδης, οι υφυπουργοί Υγείας Μιχάλης Τιμοσίδης, Χρήστος Αηδόνης, Δικαιοσύνης Γιώργος Πεταλωτής, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας- Θράκης Θύμιος Σώκος, βουλευτές, οι αντιπεριφερειάρχες της ΑΜΘ, αιρετοί Περιφέρειας και δήμων, συνδικαλιστές και διοικητικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

ΑΓΩΝΑΣ

Με την απόφαση του δημάρχου Ξάνθης Μιχάλη Στυλιανίδη να βάλει στις σοβαρότερες επιτροπές της Ποιότητας και ζωής και της Οικονομικής, ανθρώπους από το πολιτικό περιβάλλον του βουλευτή Ξάνθης Αλέκου Κοντού, δηλαδή τους Παναγιώτη Ταρενίδη και Δημήτρη Μπένη, σηματοδοτεί ίσως την προετοιμασία της αλλαγής στην ηγεσία του δήμου Ξάνθης, πριν αυτή τεθεί με την απομάκρυνση του Μιχάλη Στυλιανίδη από το τιμόνι της παράταξης. Τα σενάρια θέλουν η αλλαγή στην κεφαλή της παράταξης να γίνει πριν λήξει η θητεία του δημάρχου.

Σχετικά Άρθρα