fbpx
Γενική

Την Πέμπτη παρουσιάζουμε την πρώτη ΜΕΓΑΛΗ Δημοσκόπηση για την Περιφέρεια ΑΜΘ. Έγινε για λογαριασμό της XanthiNews και του Καναλιού 6



Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ δημοσκόπηση με θέμα τις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2014 για λογαριασμό της Ημερήσιας Εφημερίδας XanthiNews του Τηλεοπτικού Σταθμού Κανάλι 6 της εβδομαδιαίας εφημερίδας ΤΟΛΜΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ και του XanthiPress.gr ολοκληρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες!
Ολόκληρη η δημοσκόπηση θα παρουσιαστεί σε ειδική εκπομπή μέσα από το ΚΑΝΑΛΙ 6 το βράδυ της ΠΕΜΠΤΗΣ 19 Δεκεμβρίου 2013 σε έκτακτο Social στις 21:00 αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.
Θα παρουσιαστούν τα στοιχεία που προκύπτουν από την αξιολόγηση των ψηφοφόρων απέναντι στον Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη και την αντιπολίτευση αλλά και τα κριτήρια που θέτουν οι πολίτες για να ψηφίσουν στις προσεχείς Περιφερειακές Εκλογές, το προφίλ του Νέου Περιφερειάρχη κλπ. Από τα ευρήματα που αξιολογεί η εταιρία που διενήργησε τη μέτρηση προκύπτει ότι, στο σύνολο οι περισσότεροι δημότες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης δείχνουν μια αδιαφορία και όχι οργή (όπως συμβαίνει σε άλλες Περιφέρειες της χώρας), η Καβάλα δείχνει να έχει το μεγαλύτερο ποσοστό αρνητισμού έναντι της πολιτικής τάξης ενώ μόλις ένας στους δέκα θέλει να ψηφίσει για Περιφερειάρχη με βάση την απόλυτη πολιτική γραμμή του κόμματος.
Αυτά και άλλα πολλά στοιχεία για όλους τους νομούς της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, θα παρουσιαστούν το βράδυ της Πέμπτης, στις 9 στο Κανάλι 6. Παρών στο studio θα είναι ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Το The Point Δημήτρης Κατσαντώνης ο οποίος επιμελήθηκε και την δημοσκόπηση.
Στην αυριανή Τόλμη αλλά και στο XanthiPress.gr θα δημοσιευθούν αύριο αρκετά από τα στοιχεία ώστε να έχετε την ευκαιρία να δείτε ακόμη περισσότερα θέματα από την έρευνα καθώς επίσης και στοιχεία πρόθεσης ψήφου για τις βουλευτικές εκλογές! Όλη η έρευνα στην εφημερίδα μας την XanthiNews την Παρασκευή αλλά και το βράδυ της Πέμπτης στο Κανάλι 6!!!

Σχετικά Άρθρα