ΕπιχειρήσειςΤελευταία Νέα

Πρότυπο Μάθησης. Το νέο σύγχρονο φροντιστήριο που εγγυάται την επιτυχία του παιδιού σας… Και με έκπτωση 20% στα δίδακτρα!!!

Το φροντιστήριο Πρότυπο Μάθησης ξεκινά την δραστηριότητά του την φετινή σχολική χρονιά από την οδό Πλάτωνος 33 στο κέντρο της Ξάνθης. Στόχος των υπευθύνων Κωνσταντίνου Κετίπη και Αθανασιάδη Αθανασίου αλλά και μιας ομάδας εμπείρων καθηγητών στον χώρο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης είναι η παροχή υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης προκειμένου οι μαθητές να αποκτούν κάθε σχολική χρονιά τα απαραίτητα εφόδια για την επιτυχή είσοδο τους στη τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε νεόδμητες εγκαταστάσεις με άνετες αίθουσες διδασκαλίας με την χρήση διαδραστικού πίνακα, πράγμα που καθιστά τα μαθήματα περισσότερο ενδιαφέροντα αλλά και κατανοητά για τους μαθητές. Η κάθε διδακτική ώρα διαρκεί 60 λεπτά, παρέχεται ενημέρωση γονέων ανά 2 μήνες και οι μαθητές της Γ λυκείου γραφούν συχνά διαγωνίσματα τα οποία είναι προσομοιωμένα ακριβώς στις συνθήκες των πανελληνίων εξετάσεων.

Επίσης η ύλη για τα μαθήματα της Γ λυκείου ολοκληρώνεται το πρώτο 15νθημερο του Μαρτίου προκειμένου να ξεκινήσουν επαναληπτικά μαθήματα που στοχεύουν στην ολοκληρωμένη προετοιμασία των υποψηφίων για τις πανελλαδικές εξετάσεις. Πραγματοποιούνται σεμινάρια επαγγελματικού προσανατολισμού για την ακριβή ενημέρωση των μαθητών για τις σχολές της αρεσκείας τους. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε τράπεζες διδασκαλίας με σκοπό να υπάρχει ομαδικό κλίμα συνεργασίας ανάμεσα στους μαθητές και τους καθηγητές τους.

Το φροντιστήριο Πρότυπο Μάθησης κατανοώντας τις δύσκολες εποχές που διανύει η ελληνική οικογένεια προσφέρει έκπτωση 20% στα δίδακτρα και επιπλέον ειδικά προνομία σε μακροχρόνια ανέργους, σε μονογονεϊκές και πολύτεκνες οικογένειες αλλά και σε αδέρφια που επιθυμούν να εγγραφούν στο φροντιστήριο.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!!!!

Πληροφορίες Πλάτωνος 33-35, Ξάνθη. Τηλέφωνο 25410-67895.

protypo mathisis (5) protypo mathisis protypo mathisis (1) protypo mathisis (2) protypo mathisis (3) protypo mathisis (4)

Σχετικά Άρθρα