fbpx
Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

ΜΑΧΗΤΗΣ

«Μπορεί να έχουμε τις επιλογές μας στα πρόσωπα και να πιστεύουμε στα οράματα και τις δυνατότητές τους αλλά το ΠΑΣΟΚ από το 1974 και μετά συγκρότησε όλο τον κόσμο της κεντροαριστεράς στην Ελλάδα. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να έχει επόμενη ημέρα και να συνεχίσει τον δρόμο του και αυτό κάνω και εγώ σήμερα εδώ» ανέφερε ο κος Ξυνίδης στο ThrakiToday στο περιθώριο της ψηφοφορίας για την ανάδειξη νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ, στο δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης, συμπληρώνοντας πως «οι συνθήκες είναι δύσκολες και ο κόσμος είναι πικραμένος από τις επιλογές που αναγκαστήκαμε να κάνουμε ή τις αδυναμίες που δείξαμε. Το να αναγνωρίζουμε όμως τα λάθη μας είναι αυτό που μπορεί να μας κάνει να κοιτάξουμε τον κόσμο στα μάτια προκειμένου να κάνουμε το επόμενο βήμα για τη χώρα».

ΕΜΠΡΟΣ

Εξάμηνη παράταξη λειτουργίας χορηγείται στα σφαγεία του Εχίνου, μετά από παρέμβαση του αν. υπουργού Ανάπτυξης Σωκράτη Ξυνίδη στον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Δριβελέγκα, προκειμένου να συνεχιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία τους και να παραμείνουν στην αγορά, και για την επικείμενη περίοδο του Πάσχα που η ζήτηση αμνοεριφίων θα είναι αυξημένη, αν και το σφαγείο εξυπηρετεί κατά βάση τη μειονότητα. Τα σφαγεία Εχίνου που ανήκουν στην δημοτική επιχείρηση ανάπτυξης δήμου Μύκης βρισκόταν σε αναστολή από τον Ιανουάριο, λόγω εκκρεμότητας στο πλαίσιο του νόμου περί τακτοποίησης αυθαιρέτων. Το πρόβλημα εντοπίζεται πιθανότατα στο γεγονός ότι το κτίσμα στις σημερινές του διαστάσεις υπερβαίνει τα όρια δόμησης της πολεοδομικής άδειας και άρα απαιτείται η διευθέτηση του θέματος με την έκδοση νέας άδειας λειτουργίας που να καλύπτει το σύνολο της δομημένης επιφάνειας.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ

Την ώρα που σε πολλές πόλεις της Ελλάδος η σημερινή ημέρα περιλάμβανε από το πρωί πολλά «παρατράγουδα» αναφορικά με την εκλογές για την ανάδειξη νέου αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ, στο Ν. Ξάνθη η εκλογική διαδικασία μέχρι πριν από λίγη ώρα εξελίσσονταν ομαλά. Οι κάλπες άνοιξαν στις 9 το πρωί ενώ η λήξη της εκλογικής διαδικασίας θα πραγματοποιηθεί στις 5 το απόγευμα.

Στην Ξάνθη οι κάλπες στήθηκαν στο Δημοτικό Αμφιθέατρο ενώ μέχρι στιγμής ο αριθμός εκείνων οι οποίοι βρέθηκαν για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα ανέρχονταν σε 600.

ΑΓΩΝΑΣ

Τα παράλογα, τα οξύμωρα και τα τραγελαφικά συνεχίζονται κανονικά σε τούτη τη χώρα, στην άτυπα χρεοκοπημένη Ελλάδα με τους αγέλαστους και απεγνωσμένους της κατοίκους…… Τα δεινά στην καθημερινότητα των πολιτών όχι μόνο συνεχίζονται, αλλά αναμένονται και νέα ….. Σε αυτές τις λίγες εβδομάδες που απουσίασε τούτη η στήλη από το καθιερωμένο εδώ και χρόνια ραντεβού τίποτε δεν έχει αλλάξει για το λαό προς το καλύτερο…. Ίσα-ίσα βαδίζει προς το χειρότερο, παρά την επιτυχία του κουρέματος,

Σχετικά Άρθρα