Φίλε Ξανθιώτη βλέπω ότι τελευταία ζούμε όλοι μας μια αρρωστημένη κατάσταση όσον αφορά την χώρα μας, τον λαό της και τους πολιτικούς της. Η Κυβέρνηση του φίλου μου του Αντώνη και η αντιπολίτευση έχουν μπει σε μια κατάσταση αλληλοεξόντωσης, με τον Ξανθιώτη να μη μπορεί να καταλάβει τι του συμβαίνει και να απορεί με το κουράγιο που ο ίδιος έχει ακόμη και δεν τους στέλνει όλους στον αγύριστο! (Να το επιχειρήσουμε στις επόμενες εκλογές να ζαλιστούν;).
Προηγούμενο άρθρο
Σταύρος Καρυπίδης
Εκδότης - Δημοσιογράφος μέλος της Έ.Ι.Η.Ε.Ε. Lead Digital Strategist - Διαμορφωτής κοινής γνώμης και βιντεογράφος με πιστοποίηση από την Google και το Υπουργείο Τουρισμού στο Digital Marketing "Grow Greek Tourism". Owner & Operator στην Drone Areo View εταιρίας αερο-βιντεοσκοπήσεων και αερο-φωτογραφήσεων (αδειούχος χειριστής ΣμηΕΑ UAS Pilot A & UAS Pilot B). Ceo & Founder της εταιρίας "Φυσικό Αέριο Ξάνθης".
Σχετικά Άρθρα
Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης Ζωή Κοσμίδου: Αυστηρή τήρηση των μέτρων πυροπροστασίας στο Νοσοκομείο Ξάνθης – Αναγνώριση από την Πυροσβεστική
Το Ίδρυμα Δημητράκη φιλοξενεί την παρουσίαση του βιβλίου του Λεωνίδα Γαλάνη «Ήθος – Πάθος – Λόγος, το αρχαίο μυστικό της επιτυχίας»
Μεγάλη ανταπόκριση στο σεμινάριο ΚΑΡΠΑ και χρήσης απινιδωτή της Ο.ΔΙ.Α.Κ. Ξάνθης – 30 πολίτες εκπαιδεύτηκαν να σώζουν ζωές (φωτογραφίες)
Click to comment





