Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2026, στις 19:30
Λύκειον των Ελληνίδων Ξάνθης, Αγίου Γεωργίου 1 (ισόγειο)
Το Λύκειον των Ελληνίδων Ξάνθης προσκαλεί το κοινό στο RUNWAY FASHION SHOW του Τμήματος Κοπτικής-Ραπτικής, όπου τα μέλη του τμήματος θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες που σχεδίασαν και κατασκεύασαν κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής χρονιάς 2025–2026.
Με μεράκι, δημιουργικότητα και φαντασία, οι συμμετέχοντες δημιούργησαν τις δικές τους ξεχωριστές προτάσεις, υπό την καθοδήγηση της δασκάλας τους, κ. Χαράς Κρητίδου.
Πρόκειται για μια ξεχωριστή επίδειξη μόδας, όπου η δημιουργικότητα, η αισθητική και η τέχνη της ραπτικής συναντούν την έμπνευση και την προσωπική έκφραση.
Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τη δουλειά των μελών του Τμήματος Κοπτικής-Ραπτικής και να απολαύσει μια διαφορετική fashion show βραδιά στο Λύκειον των Ελληνίδων Ξάνθης.





