Κύριο ΘέμαΤελευταία Νέα

Σε αναμονή η επίσημη έναρξη του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού; – Ερωτηματικά για τη συναυλία της Φουρέιρα λόγω του τριήμερου πένθους που κηρύχθηκε στα Τρίκαλα

Με επείγουσα επιστολή προς τον Δήμο Ξάνθης, αλλά και προς άλλους Δήμους της χώρας, η Κεντρική Ένωση Δήμων καλεί στην αναστολή ή ακύρωση των εκδηλώσεων που είχαν προγραμματιστεί ενόψει των Αποκριών, λόγω του τριήμερου πένθους που κηρύχθηκε στα Τρίκαλα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, υπάρχει έντονος προβληματισμός για το αν θα πραγματοποιηθεί τελικά η αυριανή συναυλία με την Ελένη Φουρέιρα και, κατ’ επέκταση, αν θα γίνει η επίσημη έναρξη των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών – Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2026. Οι οριστικές αποφάσεις αναμένονται το επόμενο διάστημα.

Σχετικά Άρθρα