fbpx
Τελευταία ΝέαΤοπικά νέα

Οικονομική ενίσχυση των έργων για την αποκατάσταση της στέγης στον ΙΝ Παμμεγίστων Ταξιαρχών Γκιώνας

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΓΚΙΩΝΑΣ ΞΑΝΘΗΣ.

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΊΣΧΥΣΗ ΕΡΓΑΣΙΏΝ ΤΟΥ ΝΑΟΥ.

Με την παρακάτω σχετική ανακοίνωση, απευθυνομαστε ως Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών Γκιώνας, προς όλους τους ανθρώπους ενορίτες, συγγενείς, φίλους και συμπολίτες για την ενίσχυση των έργων της αποκατάστασης της στέγης του ναού, η οποία χρήζει άμεση επέμβαση ώστε να διαφυλαχτεί η στασιμότητα της.
Το έργο αυτό αποτελεί ένα εξαιρετικά δυσβάσταχτο κόστος ως προ την υλική και τεχνική υλοποίησή του και γιαυτό τον λόγο ζητούμε την συνδρομή του καθενός ώστε να το πραγματοποιήσουμε στο μετρό του δυνατού.

ΥΓ. Γνωρίζοντας τις δυσκολίες των χρόνων, όπου βιώνει ο καθένας αλλά ακόμη και ως λαός, ελπίζουμε οτι η δύναμη βγαίνει μέσω της ενότητας και της κατανόησης απέναντι στο καθετί.
Ας γίνουμε λοιπόν μια αλυσίδα και πάλι ώστε να υλοποιηθεί το Θεάρεστο αυτό έργο, στην μικρή και ολιγάριθμη σε πληθυσμό ενορία συνεισφέροντας στην λαχειοφόρο αγορά, της οποίας το αντίτιμο αντιστοιχεί σε 1€.

*(Τα όποια έσοδα συγκεντρωθούνε, θα διατεθούν στην αγορά των απαιτούμενων οικοδομικών υλικών καθώς και στο κόστος των τεχνικών έργων της επισκευής).

Επικαλούμενοι τις πρεσβείες και την προστασία των Ταξιαρχών για εσάς και τις οικογένειές σας.

Μετ’ ευχών
Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών Γκιώνας

Σχετικά Άρθρα